Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ματωμένο τρένο

Σε πολύνεκρο δυστύχημα στην Ινδονησία, όπου συγκρούστηκαν δύο αμαξοστοιχίες έχασαν την ζωή τους 35 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 40, ενώ οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι μεγαλύτερος

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν το Σάββατο από τη σύγκρουση δύο επιβατικών συρμών στην...
 ...επαρχία Κεντρική Ιάβα στην Ινδονησία.


Το ένα τρένο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από την Τζακάρτα στη Σουραμπάγια, πρωτεύουσα της Ανατολικής Ιάβας, συγκρούστηκε με ένα δεύτερο που ήταν σταθμευμένο στην Πεμαλάνγκ. Σύμφωνα με τις αρχές το δυστύχημα οφείλεται σε λάθος του συστήματος διαχείρισης της κυκλοφορίας.

"Όλες οι σοροί διακομίστηκαν εδώ αλλά μερικοί από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε άλλο νοσοκομείο", είπε ο Τίτα Ιντριγιάνι, στέλεχος του νοσοκομείου Χασίμ Ασχάρι στην Πεμαλάνγκ.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Συγκοινωνιών Μπαμπάνγκ Ερβάν ανέφερε ότι ορισμένοι από τους επιβάτες εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι στα συντρίμμια, ενώ οι επιβάτες που επλήγησαν περισσότερο ήταν εκείνοι που βρίσκονταν σε τρία βαγόνια τα οποία χτυπήθηκαν σφοδρά και ντελαπάρησαν.

Σε άλλο δυστύχημα επίσης σήμερα Σάββατο, τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν από σύγκρουση άλλων δύο συρμών στην πόλη Σόλο, στην Κεντρική Ιάβα.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: