Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η Lady Gaga μαζί με τη Yoko Ono στη σκηνή

Η Lady Gaga, γνωστή για τις εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες της, βρήκε έναν άλλο τρόπο να αφήσει το σημάδι της «επί σκηνής». Στο τέλος μιας συναυλίας της Yoko Ono, της διάσημης χήρας του John Lennon, ανέβηκε στη σκηνή μαζί της και ερμήνευσαν δύο τραγούδια.
Το γεγονός συνέβη στο Λος Άντζελες, όπου η Ono έδωσε μια τρίωρη συναυλία με το συγκρότημά της, τους Plastic Ono Band. Στο τέλος, η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή και οι δυο τους είπαν δυο τραγούδια ξαπλωμένες δίπλα δίπλα στο πιάνο...

«Σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο υπέροχη και που έχεις υπάρξει τόσο μεγάλη έμπνευση για τόσες πολλές γυναίκες», δήλωσε η 24χρονη ποπ ντίβα στην 77χρονη εικαστικό και ερμηνεύτρια.
Οι Plastic Ono Band ιδρύθηκαν από τον ίδιο τον John Lennon το 1969, ενώ σήμερα έχουν για μουσικό διευθυντή τους το γιο του Lennon με την Ono, Sean. Η συγκεκριμένη συναυλία δόθηκε ως προοίμιο των αντίστοιχων εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο προς τιμή του Lennon, καθώς στις 9 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 70 του χρόνια, αν ζούσε.

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

axou ti teleio!!tyxeroi oi fan pou tha pareurethikan tote...yoko+gaga se ena?!ayta einai...:) xD