Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο Καμίνης θέλει Καμπύλη στον «Αθήνα 984»

Η στελέχωση, λειτουργία και κυρίως η διοίκηση του «Αθήνα 9.84» είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες που ήδη θέτουν στον Γιώργο Καμίνη οι συνεργάτες του, ενόψει της αλλαγής φρουράς στον Δήμο Αθηναίων, από την 1η Ιανουαρίου του 2011.
Ο νέος Δήμαρχος της πρωτεύουσας, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε βεβιασμένες κινήσεις. Ειδικά όμως για το δημοτικό ραδιόφωνο, φαίνεται να έχει ήδη ξεκάθαρες προθέσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες...
...του «statesmen.gr», επιθυμεί να αναθέσει το γενικό πρόσταγμα στον Τάκη Καμπύλη.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, που αποχώρησε προ μηνών από την «Καθημερινή», ήταν εκείνος ο οποίος είχε την ευθύνη για την παρουσία του Γιώργου Καμίνη στα ΜΜΕ, και συνέβαλε σημαντικά στην άμβλυνση τυχόν αρνητικών εντυπώσεων για τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη, λειτουργώντας την ίδια στιγμή και ως επικοινωνιακός σύμβουλός του.
Όπως λένε όμως όσοι γνωρίζουν καλά τον Τάκη Καμπύλη, το ερώτημα είναι αν θα δεχθεί ο δημοσιογράφος μια τέτοια θέση. Στο παρελθόν, και πριν εργαστεί στο Συγκρότημα Αλαφούζου και την «Καθημερινή», διέγραψε σημαντική καριέρα στα «Νέα», από όπου και τον… έκλεψε η Γιάννα Αγγελοπούλου, για το φιλόδοξο εγχείρημα του τότε καινούριου «Ελεύθερου Τύπου».
statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: