Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Οι 3 κριτές του Master Chef μιλάνε για την εκπομπή!

Μια βδομάδα πριν από του φινάλε του Master Chef, o Λευτέρης Λαζάρου, ο Γίαννης Λουκάκος αλλά και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκαν στην εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη.

Εκεί μίλησαν για την επιτυχία της εκπομπής, την αναγνωρισημότητα που τους πρόσεφρε, τη συμμετοχή τους στο Master chef 2, αλλά και κατά πόσο άλλαξε η ζωής του μετά την τηλεόραση.

Δείτε αναλυτικά τι είπαν οι κριτές:



Λευτέρης Λαζάρου

Για την αναγνωσιμότητα που κέρδισε μέσα από την εκπομπή:

"Είναι ωραίο, είναι ωραίο γιατί ξέρεις όταν σου κορνάρει ένας άνθρωπος μεροκαματιάρης στο δρόμο και σε χαιρετάει που σε έχει αναγνωρίσει, είναι τρυφερό".

Πώς προέκυψε η συμμετοχή του στο Master Chef:

"Σίγουρα είμαι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο, σίγουρα κάποιοι άνθρωποι είχαν ακούσει κάτι για μένα. Κάπως έτσι λοιπόν έγινε η επιλογή όλων".

Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των παιχτών:

"Τα κριτήρια δεν ήταν μόνο μαγειρικής, ψάχναμε και οι τρεις να ανακαλύψουμε μέσα από τη καρδιά τους το πάθος για τη μαγειρική, να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αν αυτό το πιάτο που μας έφεραν το έφτιαξαν οι ίδιοι ή η μαμά τους γιατί στην αρχή είχαμε και τέτοιες δυσκολίες, σε πολλούς το διαπιστώσαμε ότι μας έλεγαν ψέματα. Και επίσης ψάχναμε να δούμε το ήθος τους, γιατί αυτό που μαρτυράει ένα μάγειρα και τον κάνει καλύτερο είναι το ήθος του".

Για την επιτυχία του ριάλιτι:

"Πήγαμε να κάνουμε μια δουλειά, βγάλαμε τους χαρακτήρες μας, το καλό είναι ότι αγαπηθήκαμε πολύ. Μεσα από αυτό βγάζαμε μια κατάθεση και φάνηκε αυτό".

Θα γίνει Master Chef 2;

"Έχει ακουστεί και ένα σχέδιο για δεύτερο Master Chef. Έχουνε γίνει κουβέντες αν θα θέλαμε να συμμετάσχουμε, (αλλά) μέχρι εκεί. Είναι πολύ πιθανόν να συμμετέχουμε και στο επόμενο.


Γιάννης Λουκάκος

Για την αναγνωσιμότητα που κέρδισε μέσα από το Master Chef:

"Εγώ είχα θετικές παρενέργειες μέχρι στιγμής και όλο αυτό το θέμα με την αναγνωρισιμότητα και όλο αυτό είναι αναλόγως πως θα το χειριστεί ο καθένας. Είναι πως θα το χειριστείς εσύ για να μην υπάρξει η αρνητική σκοπιά του πράγματος, οπότε, αν και είναι πολύ πρόσφατο όλο αυτό, μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω ότι μου έχει συμβεί κάτι αρνητικό και αυτό συμβαίνει επειδή δεν το επιδιώκω κιόλας".

Με ποιο τρόπο έγινε η επιλογή των παιχτών;

"Ο τρόπος επιλογής των παιχτών είναι ο ίδιος με αυτό που ψάχνουμε για να στελεχώσουμε τα εστιατόριά μας".

Πόσο περίμενε την επιτυχία;

"Περίμενα ότι θα υπήρχε μια κάποια ανταπόκριση, δεν περίμενα αυτό το μέγεθος. Αλλά όταν είχαμε δει την ορίτζιναλ παραγωγή και αφού ξεκινήσαμε και εμείς να δουλεύουμε μαζί και είχαμε κάποια εικόνα-και βέβαια αφού δουλεύαμε με ανθρώπους της παραγωγής που είχαν κάνει πολλά τηλεοπτικά προγράμματα- ακούγοντας και τη γνώμη αυτών εγώ τουλάχιστον πίστευα ότι αυτό το πράγμα θα έχει κάποια ανταπόκριση. Αλλά δεν περίμενα ότι θα είχε την ανταπόκριση που τελικά είχε".


Δημήτρης Σκαρμούτσος

Πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το Master Chef;

"Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι γίνεται, προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται και από πού έρχονται όλα αυτά τα πράγματα. Είναι περίεργο γιατί είμαι επαγγελματίας είκοσι χρόνια και ξαφνικά γίνεται κάτι για οποιοδήποτε λόγο και προσπαθώ να κρατηθώ από δω και από κει. Είναι καλό που ο κόσμοςτο παίρνει πολύ καλά όλο αυτό το πράγμα και έχει θετικά σχόλια".

Για τους ενδοιασμούς που είχε τη συμμετοχή του σ’ ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα:

"Εγώ είχα πάρα πολλούς δισταγμούς. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Τους είχα όπως είχαν και αυτοί για μένα. Είχαν και αυτοί γιατί είμαι λίγο περίεργος παρουσιάστηκα σαν άνθρωπος είμαι κανονικός. Γι'αυτό με επέλεξαν και τελευταίο".

Τι είπε για τις περίπλοκες μαγειρικές του παιχνιδιού;

"Εγώ έλεγα να ανοίξουμε και λίγο τα μυαλά σε αυτά τα παιδιά που έχουμε απέναντί μας, γιατί είχαμε και κάποιους μαθητές, κάποιους διαγωνιζόμενους που έπρεπε να τους ανοίξουμε τα μάτια. Κάναμε πράγματα που μπορεί να ακούγονται περίεργα, αλλά εμείς οι μάγειρες έχουμε τη τάση να χώνουμε στο τίτλο κάποιες λέξεις για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον του πελάτη".

Για τα ριάλιτι στοιχεία της εκπομπής:

"Αν αυτή η εκπομπή χαρακτηρίζεται ριάλιτι αποδείξαμε ότι υπάρχουν και καλά ριάλιτι δηλαδή μπορείς να δεις μια εκπομπή ριάλιτι και να είναι αξιοπρεπέστατη".

Θα είναι στην κριτική επιτροπή του Master Chef 2;

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δεν ξέρεις τι θα συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη, τα δεδομένα αλλάζουμε κάθε λεπτό. Αν θα γίνει η παραγωγή, είναι περίοδος κρίσης αυτό επιρεάζει όχι μόνο εμάς αλλά όλους.


apolitistosteki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: