Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς μέσα μεταφοράς

Χειρόφρενο σήμερα σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε ΟΣΕ και προαστιακό στην Αθήνα. Ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, μποτιλιάρισμα σε όλους τους δρόμους από το πρωί. Νέες κινητοποιήσεις, Παρασκευή και Δευτέρα.


Σε 24ωρη απεργία βρίσκονται σήμερα τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, λεωφορεία, τρόλει, μετρό, ΗΣΑΠ, καθώς και ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός.

Έτσι το επιβατικό κοινό...
...δεν θα μπορεί να μετακινηθεί παρά μόνον με Ι.Χ. γεγονός που έχει ήδη από το πρωί της Πέμπτης έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των αυτοκινήτων σε όλους τους οδικούς άξονες της Αττικής.

Μάλιστα, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας.
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.

Παράλληλα χθες, λόγω της γενικής απεργίας, έκλεισε ο ελληνικός εναέριος χώρος με αποτέλεσμα να ακυρωθούν εκατοντάδες προγραμματισμένες πτήσεις, οι οποίες άρχισαν να πραγματοποιούνται σταδιακά από τα ξημερώματα.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρούν στο νομοσχέδιο Ρέππα που παρουσιάστηκε την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο και προβλέπουν τη μετάταξη 1.500 εργαζομένων, τη συγχώνευση των εταιριών παροχής συγκοινωνιακού έργου σε δύο φορείς και τη μετατροπή του ΟΑΣΑ σε μητροπολιτικό φορέα, με περιοχή αρμοδιότητας την Περιφέρεια Αττικής, εκτός από τα νησιά.

news247.gr

3 σχόλια:

pink pleasure είπε...

kalhspera!!na rwthsw 11-4 isxuei gi ayrio thn paraskeyh???pooo eleos mia vdomada mesa exoume meinei exaitias tous!na kykloforhsoume de boroume :/

kanonieris είπε...

kalsipera pink!k xilia sygnwmh gia tin kathysterimeni antidrash alla me "prodwsan" oi synergates m...isxyei loipon k gi avrio paraskevh i apergia se ola ta mesa ektos apo ta leofwreia!

pink pleasure είπε...

nai to ematha ki egw telika...eytyxws!!bas kai mas dei katholou ki h sxolh mas!!hahahah :P:P
padws kala kanete kai vazete synexws tis apergies twn meswn egw apo sas enhmerwnomai k mathainw ti ginetai m ayta ta erma ta MMM...XD padws akousa oti dystyxws k thn epomenh vdomada pali ta idia tha xoume :/ pffff