Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Προκρίθηκε, γιατί έτσι… γουστΑΡΗ!

Στους "32" του Europa League προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο ο Αρης, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Ρόζενμποργκ το βράδυ της Πέμπτης (16/12) στο κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι κίτρινοι με το σπαθί τους πέρασαν στον επόμενο γύρο, καθώς απέδειξαν και στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων ότι το αξίζουν. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο...
...Ντάνιελ Τσέζαρεκ στο 45' και ο Ρικάρντο Φατί στο 90'. Παράλληλα, είχαν απέναντί τους και εχθρική διαιτησία, αφού δεν τους δόθηκαν δύο πέναλτι.

Δύο ευκαιρίες
Με την ώθηση από τις γεμάτες εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Αρης έγινε με το... καλησπέρα "αφεντικό" του ματς και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο 13' με τον Τόχα και στο 23' με τον Μίσελ, όμως ο Ορλουντ σε αμφότερες τις φάσεις έσωσε την εστία του.

Δεν έδωσε πέναλτι
Οι κίτρινοι έψαχναν το γκολ και πίεζαν την Ρόζενμποργκ. Στο 30' διαμαρτύρονται για πέναλτι του Ντέμιντοφ πάνω στον Τσέζαρεκ, στο οποίο ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια του! Τελικά, ο κροάτης φορ πήρε την εκδίκησή του στο φινάλε του ημιχρόνου.

Εβαλε φωτιά ο Τσέζαρεκ
Ο Κόκε έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήρε περίεργη τροχιά, με τον Ορλουντ να αιφνιδιάζεται, να διώχνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Τσέζαρεκ που καιροφυλαχτούσε με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ για τον Αρη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από 20.000 οπαδούς των κιτρίνων.

Διαχειρίστηκε το σκορ
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης κλήθηκε να διαχειριστεί το υπέρ του 1-0, κάτι που έκανε με άψογο τρόπο. Η Ρόζενμποργκ, ουσιαστικά ανησύχησε τον Σηφάκη, μόνο στη φάση του 75', όπου ο Ντόρσιν μπήκε από αριστερά και έκανε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των κιτρίνων απέκρουσε. Παράλληλα, ο Αρης φωνάζει και για δεύτερο πέναλτι, που δεν δόθηκε σε σπρώξιμο του Ντέμιντοφ πάνω στον Κόκε στο 56ο λεπτό.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: