Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Lady Gaga: Η πρώτη βιογραφία της

Lady Gaga: Η πρώτη βιογραφία της

Από το αυστηρό καθολικό σχολείο, στο εκρηκτικό σουτιέν και στην έβδομη θέση των πιο ισχυρών γυναικών του πλανήτη, κατά το «Forbes». Η καριέρα της μπορεί να μη μετράει πολλά χρόνια, ήδη όμως γράφτηκε η πρώτη βιογραφία της από την Μορίν Κάλαχαν.

Η εξέλιξη της...
...Στέφανι-Τζόαν-Αντζελίνα Τζερμανότα, όπως είναι το πλήρες όνομα της Lady Gaga, από το κορίτσι που αγαπούσε τους Beatles και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε σούπερ σταρ υπήρξε εντυπωσιακή και απίστευτα γρήγορη. Ίσως, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη βιογραφία, να βοήθησε το πιάνο της μητέρας της, στο οποίο η μικρή Στέφανι πάτησε πρώτη φορά πλήκτρα και ενθουσιάστηκε.

Ρόλο-κλειδί όμως έπαιξε για τη συνέχεια ο ιταλικής καταγωγής πατέρας της Τζο που της μετέδωσε πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του. Ούτε αυτός ούτε εκείνη τα πήγαν ποτέ καλά με τα βιβλία, αλλά είχαν ταλέντο και διορατικότητα στη δουλειά τους, ενώ μπορούσαν να καταλάβουν τους ανθρώπους. Ωστόσο την ουσιαστική βοήθεια της την έδωσε βοηθώντας την να κόψει την κοκαΐνη, η οποία θα της κατέστρεφε ζωή και καριέρα.

Η Στέφανι από μικρή είχε αποφασίσει ότι θα ασχολιόταν με τον χώρο του θεάματος κι έκανε μακροπρόθεσμα σχέδια. Στη βιογραφία της αναφέρεται ότι φοίτησε σε αυστηρό κολέγιο καλογριών στη Νέα Υόρκη, στο οποίο έχουν επίσης φοιτήσει η Καρολάιν Κένεντι και οι αδελφές Χίλτον. Εκείνη όμως από τα εφηβικά της χρόνια είχε το νου της περισσότερο στο τραγούδι παρά στα γράμματα.

Έπαιρνε μέρος σε όποιον διαγωνισμό ταλέντων γινόταν. Η παχουλούλα τότε Στέφανι είχε κάνει μερικά βιντεοκλίπ, τα οποία είχαν ανεβεί στο YouTube και άρεσαν. Κάπως έτσι ξεκίνησε η πορεία της Lady Gaga στον χώρο του θεάματος.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: