Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

!!!ΖΩΔΙΑ AGAIN!!!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και τα ζώδια σήμερα μας αποκαλύπτουν τα εξής :

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι θετική για να βάλετε στην θέση τους ζητήματα και εκκρεμότητες σε κάθε τομέα. Αξιοποιήστε την εύνοια της θετικής όψης Άρη - Ερμή και κινηθείτε δυναμικά σε επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή σε κάθε είδους υπερβολές, ενώ μην ενδώσετε σε αλαζονικές τάσεις σας, υπερτιμώντας τις δυνατότητες σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε σήμερα επιφανειακές αξιολογήσεις, ανεύθυνες κινήσεις και εκτονωτικές εντάσεις που περιπλέκουν, παρά λύνουν ζητήματα. Χειριστείτε ψύχραιμα και μεθοδικά δίκες, παρασκήνιο σε κάθε τομέα, θέματα σπουδών, υγείας, αλλά και οικονομικές... ...εκκρεμότητες. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις σε κανένα τομέα, μιας και όσα θα ειπωθούν σήμερα ενέχουν διαστρεβλώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα υπάρχει αρκετή κινητικότητα μέσα από επαφές και συζητήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Η όψη του Κρόνου από τον φιλικό σας Ζυγό μπορεί να δράσει εξαιρετικά επιβοηθητικά, εμπλουτίζοντας τη δράση σας με νέες, έξυπνες ιδέες αλλά και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που σας αποδεσμεύουν από άσκοπες ευθύνες. Προσοχή σε θέματα σχέσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι θετικές όψεις της Σελήνης σας δίνουν σήμερα και την διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες να διευθετήσετε μείζονα θέματα που σας απασχολούν, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό σας τομέα. Η βοήθεια και η διαφώτιση που θα λάβετε από άτομα του περιβάλλοντός σας, θα σταθεί πολύτιμη για να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ
Παρακάμψτε σήμερα με δυναμικό τρόπο ανατροπές, εντάσεις και παγίδες και κλείστε εκκρεμότητες με καταστάσεις και πρόσωπα που σας αποδυναμώνουν εδώ και καιρό. Κληρονομικές υποθέσεις, δάνεια, προσωπικές και επαγγελματικές ίντριγκες, χρειάζονται ώριμη και πειθαρχημένη συμπεριφορά ώστε να αποδώσουν υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η όψη συνόδου Σελήνης – Ουρανού σας κινητοποιεί έντονα και σας ζητά σημαντικές διευθετήσεις σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Στον επαγγελματικό τομέα το παρασκήνιο και οι διαστρεβλώσεις που πιθανόν να δημιουργηθούν σας εφιστούν την προσοχή στην επικοινωνιακή σαφήνεια, ενώ η όψη Ερμή – Άρη σας προικίζει με τον δυναμισμό που χρειάζεστε για να διαφοροποιήσετε την θέση σας από ότι δεν σας εκφράζει.

ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα σας ζητά σήμερα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην καταναλωθείτε σε ανώφελα ή φαντασιωσικά σενάρια και παρασκήνιο. Φροντίστε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη, ζητήματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε άμεσα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυσμενείς όψεις, δείχνουν πως η σημερινή μέρα θα περιέχει ισχυρές αποκαλύψεις, αντιπαραθέσεις και σοκ, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Χειριστείτε προσεκτικά νομικές διαδικασίες, θέματα υγείας, συμβόλαια και οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να «ανοιχθείτε» περισσότερο απ’ όσο αντέχετε σε κάθε τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι σήμερα, οργανώστε το καλά πριν ξεκινήσετε, μιας και η ημέρα επιφυλάσσει ταλαιπωρίες. Προσέξτε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν με θέμα οικογενειακά ή προσωπικά σας ζητήματα, γιατί, με την δυσμένεια της Σελήνης, εύκολα μπορούν να παρεκτραπούν και να επιφέρουν χαώσεις και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Οι πλανητικές όψεις σας στρέφουν και σήμερα σε ισχυρές επαγγελματικές και προσωπικές διευθετήσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να μπουν οι βάσεις για να επιλυθούν σταδιακά ζητήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και αποδομούν καταστάσεις που ως τώρα θεωρούσατε δεδομένες. Αρχίστε να δρομολογείτε αλλαγές σε όσα το προηγούμενο διάστημα είχατε τακτοποιήσει εγκεφαλικά αλλά όχι ουσιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανατροπές σε επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θέματα, θα χρειαστούν ψυχραιμία από μέρους σας για να αποφύγετε τις χαώσεις και τις παγίδες που κρύβουν. Με την εύνοια της όψης συνόδου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, σκεφτείτε έξυπνους τρόπους για να λύσετε οριστικά ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα φαίνονταν αξεπέραστα.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις που σήμερα βάλλονται από ανατροπές και δυσπραγία, θα χρειαστούν ρεαλιστική και ψύχραιμη αντιμετώπιση ώστε να ανατραπούν υπέρ σας. Η εύνοια των όψεων της Σελήνης από το ζώδιό σας με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, μπορεί να σας διδάξει πώς να προβείτε σε εποικοδομητικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένες επιλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: