Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ.....ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ


Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα, κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου . Μία υπέροχη θεατρική παράσταση στο θέατρο Λαμπέτη με γνωστούς ηθοποιούς που με τις ατάκες τους σου προκαλούν τρελό γέλιο και διασκέδαση . Αξίζει να πάτε ... Κλείστε αμέσως εισητήρια και μην διστάζετε . Οι πρωταγωνιστές της παράστασης είναι οι εξής αγαπημένοι : η Βίκυ Σταυροπούλου (γνωστή και ως Βίκυ - Στέλλα από το " Είσαι το ταίρι μου " ) , η Τζόυς Ευείδη ( η οποία εχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης όπως " Το Καφέ της Χαράς " υποδυόμενη το ρόλο της Σταυρούλας) , ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ( γνωστός και ως ο Σπύρος από την περσινή επιτυχημένη σειρά " Ευτυχισμένοι μαζί ¨με το Γιάννη Μπέζο ) και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ( ή αλλιώς Αχιλλέας , χαρακτήρας μέσα από τα Εγκλήματα του Ant1). Οι υπόλοιποι ηθοποιοί είναι οι Κώστας Καζάκας, Νατάσσα Κοτσοβού, Δήμητρα Στογιάννη, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Τσέλιος. Η υπόθεση αυτής της ανεπανάληπτης παραστασης ειναι η ακόλουθη : Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ’ το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ’ το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα με την άφιξη των γονιών του Άλφρεντ. Της Κλαμπέτας και του Μπουκουράν. Όταν καταφθάνουν και οι συμπέθεροι από τα Τίρανα ξεκινάει μια δίνη κωμικών εξελίξεων. Πέφτουν οι μάσκες και οι τέσσερις Έλληνες συμπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς, ανοησίας, πονηριάς και διαπλοκής. Μιας διαπλοκής που περιλαμβάνει όλο τον κοινωνικό περίγυρο της επαρχιακής πόλης, που εκπροσωπείται στο έργο από ένα νεαρό και φιλόδοξο βουλευτή της περιοχής, που είναι και υφυπουργός πολιτισμού, τον Νικήτα Λαλαμπίρδα.
Σας δώσαμε μια γεύση , λοιπόν , για το τι πρόκειται να δείτε στην σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη. Και επειδή είμαστε και καλοί άνθρωποι ( άσχετα με το όνομα μου ως " κακιασμένη) σας δίνουμε τη διεύθυνση και το τηλέφωνο για να κάνετε αμέσως κράτηση εισητηρίων. Πάρτε χαρτί και στυλό ή μολύβι (οτι σας βρισκεται δηλαδή ) και σημειώστε :
Θέατρο Λαμπέτη Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106 Τηλέφωνο 2106457086 Α και να μην ξεχάσω ... Ημέρες και ώρες παραστάσεων είναι οι εξής : Τετάρτη : 20.00 , Πέμπτη και Παρασκευή : 21.15 , Σάββατο : 18.15 λαική απογευματινή καθώς και 21.15 βραδινή , Κυριακή : 20.15
Και επειδή μπορεί να είστε και τσιγκούνηδες ορίστε και οι τιμές για να μαζέψετε χρήματα.
Λοιπόν Τιμές Εισητηρίων : Πλατεία :25,00euro , Εξώστης : 22,00euro , Λαική : 18,00euro , Φοιτητικό : 18,00 euro , Ομαδικό : 18,00euro Και την Πέμπτη υπάρχει και προσφορά . Για θεατές κάτω των 25 και άνω των 65 ετών η τιμή του εισητηρίου ειναι 18,00euro.
Υ.Γ. Προσέξτε και πως θα ντυθείτε... Γιατί το λέω αυτό ;;; Επειδή παρακολούθησα την παραστάση είδα τα αίσχη της μόδας. Πού πας κυρά μου με όλη την μπιζουτιέρα στο λαιμό ;;; Μου λέτε ;;; Αμ το άλλο. Πού πας γριά μου με την τσάντα ουράνιο τόξο;;; Είπαμε να ντυθείτε αξιοπρεπώς αλλά εσείς το παρακάνετε. Και τώρα θα σας απογοητεύσω λίγο αν ψάχνετε για γαμπρούς και νύφες πιστέψτε με στην συγκεκριμένη παράσταση δεν παίζει να τους βρείτε γιατί όλοι οι θεατές είναι είτε ζευγάρια μεταξύ 35 - 40 ετών ή ηλικιωμένοι απο 65 και πάνω... Γι' αυτό μην κάνετε σχέδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: