Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΤΗΝ T.V


Καθημερινα απο το πρωι μεχρι και την ωρα του δελτιου ειδησεων παρακολουθουμε εκπομπες μαγειρικης στην ελληνικη τηλεοραση...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!Ειναι σαν να μην υπαρχει κανενα αλλο θεμα που να απασχολει τους Ελληνες σημερα παρα μονο το φαγητο..περα απο μια -δυο εκπομπες δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζεται τετοια πλυση εγκεφαλου με συνταγες και συζητησεις επι συζητησεων για θεματα οπως''τι φορουσε η μαγειρισσα της μιας εκπομπης σημερα η ποσο ζαχαρη εβαλε,250 γραμ. η 300?''
πιστευω θα θυμαστε ποσες μεσημεριανες εκπομπες ασχολουνταν για αρκετες μερες με την αποχωρηση της μαγειρισσας της Ελενης Μενεγακη...ε και?????????σιγα τα αυγα!εδω καθε μερα γινονται τρελες αλλαγες σε νομους,καταπατουνται τα δικαιωματα μας,στα σχολεια επικρατει ενας πανικος,ο κρατικος μηχανισμος υπολειτουργει και εμεις....πως δεν θα μας κοψει η μπεσαμελ!!
σαν να μη μας εφταναν αυτα ηρθαν και οι εκπομπες reality σχετικα με το φαγητο...ναι ναι σε αυτη τη βλακεια αναφερομαι το love bites και στο αλλο στον alpha..ο,τι πιο στημενο και ανοητο...
φυσικα και υπαρχουν εξαιρεσεις με αξιολογες και πρωτοτυπες εκπομπες,με ιδιαιτερο concept( η εκπομη του Στ.Παρλιαρου,αυτη που ειχε ο Μαμαλακης).Αυτες ξεχωρισαν γιατι ειχαν να δειξουν κατι καινουριο...οχι παλι πως βραζουμε 1 αυγο..
Πιστευω πως αυτη η αναγωγη της μαγειρικης σε μειζον θεμα δεν προσφερει τιποτα στους τηλεθεατες αλλα αντιθετα τους αποπροσανατολιζει απο τα πραγματικα και σημαντικα θεματα της καθημερινοτητας..
Αφηστε που σου ανοιγουν ολη μερα την ορεξη!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: