Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

''NINE'' ΤΟ ΜUSICAL ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ!!!!




Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ που όλοι ανυπομονούν να δουν, περικυκλωμένος από ένα all-star γυναικείο cast, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα Όσκαρ της επόμενης χρονιάς! Ενσαρκώνει έναν διάσημο ιταλό σκηνοθέτη, τον Γκουίντο Κοντίνι, ο οποίος προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις γυναίκες της ζωής του: τη σύζυγό του, την ερωμένη του, την μούσα του, την ατζέντισα και τη μητέρα του.
Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφική ταινία “8½” του Φεντερίκο Φελίνι. Σκηνοθετεί ο Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος είχε προταθεί για Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας με το μιούζικαλ "Chicago".
Τα ονόματα των ηθοποιών που ακούστηκαν ή βρέθηκαν μία ανάσα από τη συμμετοχή τους στο «Nine»: Catherine Zeta-Jones, Amy Adams, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Sienna Miller, Katie Holmes, Renee Zellweger, Demi Moore, Juliette Binoche φλέρταραν με τους γυναικείους ρόλους, ενώ για το ρόλο του πρωταγωνιστή υποψήφιοι ήταν οι George Clooney, Johnny Depp, Javier Bardem και Antonio Βanderas. Ο τελευταίος μάλιστα είχε βραβευτεί για τον ίδιο ρόλο στο ομώνυμο θεατρικό μιούζικαλ εν έτει 2003.
Τελικά πρωταγωνιστούν οι :Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Kate Hudson, Stacy Ferguson, Judi Dench, Sophia Loren.

Απο 24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: