Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΡΙΟ...


Στη Δυτική Ελλάδα αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα θα σημειωθούν λίγες βροχές και στα βορειοδυτικά το πρωί θα υπάρξει αυξημένη συννεφιά με χιονόνερο και λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 7βαθμούς και στα κεντρικά από 0 έως 13.
Στην περιοχή του Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις αυξημένες στο ανατολικό Αιγαίο όπου το πρωί θ αβρέξει αλλά αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ ενώ αναμένεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.
Γενικά αίθριο καιρό θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ ενώ γρήγορα θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: