Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ "ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ" ΣΤΟ ΣΤΑΡ!

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ ΣΤΑΡ
ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΕΞΠΡΕΣ (THE POLAR EXPRESS)


Νεανική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2004)

Θαυμαστής της ομότιτλης νουβέλας για μικρά παιδιά του Κρις Βαν Άλσμπουργκ, ο Τομ Χανκς βοήθησε στην παραγωγή και δάνεισε τη φωνή του σε πέντε χαρακτήρες της ταινίας. Το τραγούδι «Believe» των Γκλεν Μπάλαρντ και Άλαν Σιλβέστρι κέρδισε το βραβείο GRAMMY καλύτερου τραγουδιού.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Βέβαια όλοι γνωρίζουμε πως ο Άγιος Βασίλης της Πρωτοχρονιάς είναι ένας μύθος. Ή μήπως όχι; Πάντως ο μικρός Μπίλι, που επιθυμεί πολύ να πιστεύει στην ύπαρξη του καλοκάγαθου παπούλη με τα άσπρα γένια, δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση από τους γονείς του, που του επαναλαμβάνουν συνεχώς πως ο Άγιος Βασίλης, το έλκηθρο, οι τάρανδοι και το σπίτι του στον Βόρειο Πόλο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα αθώο παραμύθι.
Παρόλα αυτά, την Παραμονή των Χριστουγέννων, ο Μπίλι δεν δέχεται την επίσκεψη του έλκηθρου και των ταράνδων, αλλά ενός... τεράστιου ατμοκίνητου τρένου. Προορισμός: το σπίτι του Άγιου Βασίλη στον Βόρειο Πόλο! Παρέα με άλλους συνομήλικούς του ο Μπίλι θα ζήσει το πιο απίθανο ταξίδι της ζωής του. Θα διασχίσουν βουνά, τοπία κατάλευκα από το χιόνι, πανύψηλες γέφυρες και θα απολαύσουν υπέροχη ζεστή σοκολάτα. Ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία, ένα ταξίδι που θα μετατρέψει τις αμφιβολίες του Μπίλι σε πίστη, ένα ταξίδι που θα τον βοηθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του...

Σκηνοθέτης: Ρόμπερτ Ζιμέκις
Παίζουν/Συμμετέχουν : Ακούγονται οι φωνές των: Τομ Χανκς, Νόνα Γκέι, Μάικλ Τζίτερ

Πηγή: www.star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: