Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Είναι ντροπή. Ντροπή και αίσχος. Κατάφωρη κοροιδία για τον ελληνικό λαό , που καλείται για μία ακόμη φορά να σφίξει το ζωνάρι και να επωμιστεί τα βάρη της οικονομικής κρίσης. Αντίθετα αυτοί, στον κόσμο τους , στον παράδεισο της Εδέμ. Να παίρνουν εκατομμύρια για να παρουσιάζουν προγράμματα του πάτου. Το θέμα δεν είναι καινούριο , αλλά σήμερα ξεχύλισε το ποτήρι. Έχουμε και λέμε:
 Οι Λυριτζηδοοικονόμηδες παίρνουν έκαστος 324.00 ευρώ το χρόνο για να παρουσιάζουν την χειρότερη και πιο άνευρη πρωινή εκπομπή. Η δομή της; Εφημερίδες, δυο τρεις μακακίες να περάσει η ώρα, εφημερίδες και άντε γεια.
 Η δημοσιοκάφρος Άννα Παναγιωταρέα 78.840 ευρώ , δηλαδή 4000 ευρώ για κάθε εκπομπή που κάνει και η οποία πατώνει κυριολεκτικά στην agb.
Η Μπήλιω η Τσουκαλά παίρνει 176.400 ευρώ για να κάθεται , αφού βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν και δεν έχει αρχίσει ακόμα η ψευτοκουλτουριάρικη εκπομπή της.
Ο αδελφός του πρώην υπουργού Επικρατείας Ευάγγελου Αντώναρου , Μάνος, 84.000 ευρώ. Από την ΕΡΤ που πληρώνουμε όλοι εμείς τα κορόιδα.

Η λίστα δεν έχει τέλος και δεν αφορά μόνο παρουσιαστές , αλλά και σκηνοθέτες ( π.χ. Νταούλης , σύζυγος Μάρως Λεονάρδου) , παραγωγούς και κάθε καρυδιάς λαμόγια.


ΜΙΝΤΙΑΚΙΑΣ 11

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όσα έγραψες.Πραγματικά δεν είναι κατάσταση αυτή.Δε λέω ότι όλες οι εκπομπές είναι άχρηστες αλλά όντως η εκπομπή της Τσουκαλά δέν έχει αρχίσει ακόμη και αυτή πληρώνεται κανονικότατα.Και το χειρότερο είναι ότι όλους αυτούς ουσιαστικά τους πληρώνουμε εμείς.Όπως τα είπες,ντροπή και αίσχος....