Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΘΑΥΜΑΣΤΕ... PRIMEMINISTER


Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ AΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ FIMOTROY

Αγαπητό fimotro,
είμαι αναγνώστης σου εδώ και πολύ καιρό. Η ενημέρωσή μου ξεκινάει πάντα αυτό το blog και το επισκέπτομαι δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για την πιο άμεση πληροφόρηση.
Όταν διαπίστωσα, λοιπόν, το παρακάτω, σκέφτηκα αμέσως να ενημερώσω το fimotro, ελπίζοντας να δημοσιευθεί, γιατί πραγματικά αξίζει να το μάθει ο κόσμος.
Ο μέχρι πριν 2 μήνες πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής στο επίσημο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της Βουλής, δεν αναφέρει πουθενά, ότι υπήρξε πρωθυπουργός αυτής της δύσμοιρης χώρας για 5,5 χρόνια!!! Κατανοώ, ότι όσο...
προσπαθούμε να ξεχάσουμε εμείς αυτά τα πέτρινα χρόνια, άλλο τόσο προσπαθεί κι αυτός. Αλλά δεν είναι το λιγότερο αξιοπερίεργο, αν όχι υποκριτικό, ότι αναφέρεται πως υπήρξε -για παράδειγμα- υπουργός Πολιτισμού και... μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής(!!!) και όχι Πρωθυπουργός.
Λες τελικά να βγαίνουν αληθινοί αυτοί που έλεγαν ότι επί της ουσίας κυβερνούσε ο Ρουσόπουλος και η αυλή του και όχι ο Καραμανλής; Λες τελικά να πίστεψε κι ο ίδιος και να μην το έβαλε στο βιογραφικό του;
Ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: