Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Η ΚEIRA KNIGHTLEY ΚΑΝΕΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ...

Μετά από αρκετή αναμονή και με κίνδυνο να ματαιωθεί τελικά, η νέα ταινία του David Cronenberg «The Talking Cure» όχι μόνο δείχνει να κινείται, αλλά περιέλαβε στο καστ της και την πάντα λαμπερή Kiera Knightley.
Ο διάσημος καναδός σκηνοθέτης σκόπευε να γυρίσει πρώτα το θρίλερ «The Matarese Circle» με τον Tom Cruise, αλλά το project αυτό ναυάγησε όταν ο Cruise αποχώρησε, δίνοντας έτσι χώρο στο «The Talking Cure» να ανέλθει στις προτεραιότητές του.
Μαζί με τη Knightley θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία και οι Christoph Waltz και Michael Fassbender. Ο πρώτος δε χρειάζεται συστάσεις, είναι ο Συνταγματάρχης Hans Landa που κέρδισε τις εντυπώσεις στους «Άδωξους Μπάσταρδους» του Tarantino. Ο δεύτερος είχε επίσης ρόλο στους «Μπάσταρδους» (ως ο βρετανός υπολοχαγός/κριτικός κινηματογράφου Archie Hicox), αλλά έγινε γνωστός από την εξαιρετική ερμηνεία του στο περσινό «Hunger» και εμφανίστηκε και στο πρόσφατο «Fish Tank».
Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης του «The Talking Cure» δεν είναι ακόμα γνωστές, αλλά ξέρουμε ότι θ’ αναφέρεται στους δύο πατέρες της ψυχανάλυσης, Sigmund Freud και Carl Jung, και τη σχέση τους με μια γοητευτική ασθενή τους.
Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ευρώπη στις αρχές του 2010.

Πηγή: http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: