Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

H Disney ανοίγει το "μαγικό" κατάστημά της στην (!) Times Square

Disney's new Times Square store, set to open in the fall
Η Disney ανοίγει «θεματικό πάρκο» με το νέο μαγαζί της στη διάσημη Times Square.

Στη προσπάθεια να «αντιγράψει» τον μαγικό κόσμο των καταστημάτων "Appstore" της Apple, οι Μίκυ Μάους και Σία θα μεταφερθούν σ' ένα παλαιό κατάστημα στην Times Square της Νέας Υόρκης, με την «δύναμη της έλξης θεματικών πάρκων» και τα εκθέματα των παιδιών.

Ελπίζοντας να προσελκύσει τους νεαρούς πελάτες και τους γονείς τους, στο κατάστημα θα δημιουργηθεί ένα διαλογικό κάστρο πριγκηπισσών και ένα θέατρο των παιδιών για να προσφέρουν στη ζωτικότητα και στην διασκέδαση για το νεώτερο πλήθος. Επίσης στην παρουσίαση θα υπάρχουν συγκεκριμένες δραστηριότητες για τα παιδιά, special events, και ακόμη και τις συμμετοχές προσωπικοτήτων με σημαντικούς ρόλους στις ταινίες της Disney.

Ένα μεγάλο μέρος του μετρικού για το νέο σχέδιο των καταστημάτων, σύμφωνα με ένα άρθρο των New York Times την εποχή του Οκτωβρίου, μπορεί πραγματικά να δοθεί στον Apple CEO Steve Jobs (διοικητικός σύμβουλος Στιβ Τζομπς), που ένωσε τον πίνακα της Disney το 2006, αφού της πούλησε την δική του περιβόητη εταιρία "Pixar", η οποία ήταν η εταιρία που είχε σώσει την Apple παλιότερα με τα έσοδά της. Ακριβώς όπως προώθησε ένα ορισμένο σχέδιο και για τα καταστήματα της Apple, έπεισε, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, την Disney, να διαμορφώσει τα καταστήματά της ώτε να μοιάσουν με τα Appstore σε μια μεγάλη κλίμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: