Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

TO ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΚΕΝΤΗΣΕ...

Αποβλακώσατε την χώρα με τα προγράμματα σαςΟ ΕΝΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΝ "ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΑΝΤ-1 ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΗΝ ...ΧΑΖΗ ΞΑΝΘΙΑ

Κάνατε τον κόσμο να αισθάνεται άσχημα που ήσασταν το πρότυπο της οικογένειας! Νομίζαμε ότι με το να μην έχουμε χρήματα ή δόξα και φωτογραφήσεις δεν δίναμε και ...αξίες στα παιδιά μας. Μην ζητάτε(Μενεγάκη, Λάτσιε) να σεβαστούμε τον χωρισμό σας. Καρφί δεν μας καίγεται και θα σας αντιμετωπίσουμε με την ίδια σκληρότητα που και εσείς αποβλακώνετε τους τηλεθεατές με τα...

προγράμματα σας. Η Μενεγάκη παίζοντας την χαζή-ξανθιά που όμως ξέρει να βγάζει ανακοινώσεις την Παρασκευή που κλείνουν μεσημεριανά και εφημερίδες, που προσκαλεί στον γάμο, βαφτίσια όλα τα ΜΜΕ και που φωτογραφιζόταν στις διακοπές της.

Και ο Λάτσιος με τα προγράμματα της λάσπης και των reality όπως η "στιγμή της αλήθειας" που μας...


πάσαρε για να κάνει τηλεθέαση. Τώρα θα ζήσετε έναν εφιάλτη που όμοιο του δεν θα ξαναέχετε δει στα ΜΜΕ.

Θα σας κατασπαράξουν γιατί έτσι πρέπει και είναι το σωστό. Αποβλακώσατε την Ελληνική κοινωνία χωρίς ποτέ να δώσετε το βάρος που πρέπει να στην πραγματική ενημέρωση.

Θα ξεκατινιάσουμε την showbiz και το έχουμε πει.

Αλλάξε το ενημερωτικό προφίλ των σταθμών που δουλεύετε για να μας πουλήσετε life style. Αυτό σας άρεσε; Ε, αυτό θα έχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: