Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟ 1 ΓΙΑ ΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Τα κοάλα απο σήμερα και μέχρι τις 14-02 θα σας προτείνουν διάφορα μέρη για να πάτε με τους αγαπημένους σας,πρωτότυπα και οικονομικά δώρα και διάφορες άλλες εκπλήξεις...
και αν είστε απο αυτούς που δεν συμφωνούν με την καταναλωτική πλευρά της ημέρας αυτής θα συμφωνήσω μαζί σας και θα σας πω οτι αυτές είναι προτάσεις για να γιορτάσετε την κάθε σας μέρα,γιατί κακά τα ψέματα μπορεί να ''γιορτάζουν κάθε μέρα οι ερωτευμένοι'' αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να εκπλήσουν το ταίρι τους κάθε τόσο με γλυκιές στιγμές!!
Salt Cave Day For Lovers - 2άτομα 60 ευρώ
Ανανέωση και χαλάρωση για ζευγάρια
Ένας από τους καλύτερους τρόπους απόδρασης για ερωτευμένα ζευγάρια. Αλατοσπήλαιο Αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Είναι ευκαιρία για Μουσικοθεραπεία, Χρωματοθεραπεία, Διάλογο και Επικοινωνία με το ταίρι, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε τις ευεργετικές δράσεις του μικροκλίματος - πλούσιου σε ιόντα και ιχνοστοιχεία αλατιού και την επιστημονικά αποδεδειγμένη προληπτική οχύρωση του οργανισμού σας ενάντια στο άγχος, το stress και τους εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις.
Η εμπειρία περιλαμβάνει 15΄ προετοιμασίας, 45΄ καθαρή διάρκεια συνεδρίας 3πλής παράλληλης δράσης: 1. ΑΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - οχύρωση του οργανισμού με ιχνοστοιχεία (ιώδιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο) και ιόντα αλατιού, 2. ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ειδικές φωτοδίοδοι και λυχνίες κρυσταλλικού άλατος σας χαλαρώνουν απομακρύνοντας το άγχος και το stress, 3. ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, με θεραπευτική μουσική που επιδρά ευεργετικά στην υγεία και τη διάθεση ανάλογα με το πρόγραμμα και 15΄ feedback. Κι άλλες πολλές προτάσεις στην ιστοσελίδα
www.baladeur.gr

2 σχόλια:

giwrgos filosofikh είπε...

teleiaa giati oi goneis mou exoun epetio....!!kai elega ti dwro na tous kanw...xaxaxaxa

caramellitsa είπε...

eides?????eidika apo auto to site tha vreis sigoura kati...euxomai stous goneis sou na einai panta mazi,agaphmenoi kai na sas xairontai!!