Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ , Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ , Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Νίκο έλα σπίτι


Συνεχίστηκε το δράμα και today. ''Αχ'', ''βαχ'', ''ουφ'', ''φου'' οι λέξεις κλειδιά της επιτυχίας του Καφέ με την Ελένη. Ψέματα. Σήμερα προστέθηκε και άλλος ένας αναστεναγμός. «Νίκοοοο, έλα σπίτι μου λίγες ημέρες» νιαούριζε η presenter… Υπερωρίες αυτός ο Μουτσινάς!

Γλιτώνει

Σε ησυχία δεν τον άφηνε η presenter. Μες στο… πένθος, μόνο αυτός μπορούσε, λέει, να της φτιάξει το κέφι και τον καλούσε… 10.000 φορές να εγκατασταθεί σπίτι της. Τι ακούει ο άνθρωπος. Έχετε χάρη που έχει αντίληψη και great εξυπνάδα και κρατάει κάπως τις ισορροπίες, ειδάλλως γελωτοποιό θα τον έκανε!

40άρια θλίψης

Και όπως easily μπορείτε να κάνετε understood, η λιποψυχιά, όσο η AGB ανεβαίνει, την ανηφόρα θα τραβά. Τώρα που βρήκαμε την συνταγή; Θα ξεσκιστούμε στην εκπομπή!

Ιδού τι άλλαξε από την Παρασκευή

Και μην περιμένετε today, αν και Τρίτη, ότι η Μενεγάκη θα έκανε γυμναστική. No, no. Η τύπισσα ήρθε στο πλατό αλλά λάνσαρε exercises για άντρες. Η presenter δεν συμμετείχε διότι όπως είπε, τα πράγματα άλλαξαν… Ναι σωστά. Μας ντρέπεται!

Το νέο ριάλιτι του Alpha

To the point ο Στάθης Παπούλιας. Ε, sorry. Τι είπε ο άνθρωπος; Ότι μιλούν όλοι για ξεκατινιάσματα εκπομπών, ραδιοφώνων, τηλεοράσεων, περιοδικών κτλ με αφορμή το huge διαζύγιο και κανείς δεν λέει για το χοντροριάλιτι που κάνει η ίδια η Μενεγάκη στην εκπομπή της!

Κατρακύλα

Σήμερα κουβάλησε την Αγλαΐα Λάτσιου (αδερφή του husband) μέσα στο στούντιο. Η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου έξω ακριβώς πίσω από τις κάμερες (φρόντισαν ωστόσο να την δούμε) και μόνιμη γαρνιτούρα αναστεναγμοί με γκρον πλαν να κόψουμε φλέβες όλοι μαζί για την «συγκίνηση» στο face της παρουσιάστριας… Θλιβερό!

Μη με δουν να γελάω

Εξαιρετικό και το πλάνο λίγο πριν καλημερίσει τον παιδίατρο που κουβάλησε στη στήλη της ιατρικής. Πήγε άρον άρον η presenter σε διάλλειμα διαφημιστικό γιατί… άκουσον άκουσον… την έπιασε γέλιο νευρικό. Και δεν επιτρέπεται… Μέρες που’ ναι. (Χρονιάρες!)

Great choice

Τον σωστό άνθρωπο κάλεσαν. Ο λόγος για τον Λυριτζή και Οικονόμου που έφεραν στο πλατό today την Πόπη Διαμαντάκου. Άστραψε και βρόντηξε η τηλεκριτικός (λεκτικά βεβαίως βεβαίως) για το «προϊόν της Ελένης», «την οριστική κατάρρευση του» αλλά και τις «μεθοδεύσεις» που μπορεί τελικά να βγει και νικήτρια της σεζόν. Ζωγράφισε μιλάμε το woman!

Γιώτα Δημητρακοπούλου





Δεν υπάρχουν σχόλια: