Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΝΑ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ: '' ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ''

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ZOUGLA.GR

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !
Είναι πολύτιμο να βλέπεις τηλεόραση, όταν κάνεις τηλεόραση. Δυστυχώς, όσοι κάνουν τηλεόραση, δεν βλέπουν ποτέ τηλεόραση, γιατί δεν έχουν χρόνο να το κάνουν. Θα έπρεπε, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες σταθμών να υποχρεώνουν τους διευθυντές προγραμμάτων, τους αρχισυντάκτες, τους παραγωγούς, τους σκηνοθέτες των εκπομπών να βλέπουν υποχρεωτικά τα προγράμματά τους, πίνοντας καφέ στον καναπέ του σπιτιού τους.

Μεγάλο σχολείο ο καναπές! Λοιπόοοον… Συμπέρασμα πρώτο, Σαρδέλα.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ …

Το γράφω για όλες τις εκπομπές, μα για όλες! Τις επόμενες μέρες, θα αναπτύξω περισσότερο τον προβληματισμό μου, γιατί νιώθω ότι, αν δεν αλλάξει πορεία η θεματολογία το μεσημέρι στην τηλεόραση, θα κεντράρει σε ξέρα.

Κατάλαβα ότι η συνταγή του μεσημεριάτικου έχει οριστικά τελειώσει… Όσοι το επιλέγουν είναι γιατί δεν υπάρχει εκείνη την ώρα άλλη πρόταση. Αναφέρομαι για το διάστημα από τις 12 – 1 το μεσημέρι έως και τις 6και μισή το απόγευμα. Είδα, δηλαδή, Κους – Κους , Μπλα – Μπλα , Super Star, δέστε τους, Φώτης Μαρία live, μεσημεριανό x press.

Όλες τις εκπομπές τις είδα για πρώτη φορά από τη θέση του τηλεθεατή. Απίστευτη εμπειρία, Σαρδέλα, …Συμπέρασμα πρώτο. Όποιος προλάβει πρώτος να αλλάξει από την πεπατημένη θα επιβιώσει .

Είναι τέλος εποχής παιδιά… Τρώμε τις σάρκες μας γύρω γύρω όλοι με θεματολογία που έχει ψοφήσει …προ πολλού. Όσοι αντέχουν είναι γιατί ο καθένας κρατάει από τους τόκους των προηγούμενων ετών, τίποτα άλλο. Όσοι συνεχίσουν με την ίδια πατέντα και την επόμενη χρονιά θα αδικήσουν τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: