Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΑΚΗΣ: '' Η ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ''


Τώρα επιτέλους, η Δήμητρα, μετά από δύο χρόνια σεβασμού που απέδειξε με τη σιωπή της - κι αυτό δεν μπορείς να της το αφαιρέσεις - αποφάσισε, όχι να σε σκίσει, όχι να σου επιτεθεί, αλλά να μας πει και τη δική της εκδοχή.
 Μέχρι προχθές ακούγαμε μόνο τη δική σου. Αληθινή, ψεύτικη, τι σημασία έχει. Το μόνο που έχει σημασία είναι το ότι με πρόσχημα πως είσαι δημόσιο πρόσωπο, ρόμπιαζες τη ζωή σου μ΄αυτήν την κοπέλα. Τόσο άνανδρος είσαι που εκθέτεις τη κοινή σας ζωή. Χωρίς την άδεια της. Χωρίς την παρουσία της.
Αντρέα, το ότι έχεις σχέση μ΄έναν άνθρωπο, δεν σου δίνει το δικαίωμα ν΄αναφέρεσαι δημόσια σ΄αυτόν. Μία σχέση την κάνουν δύο και από κοινού μόνο πρέπει να μιλούν για αυτή. Δικές μας σκέψεις και κανόνες. Οι δικοί σου κανόνες, είναι ξεκάθαροι χρόνια τώρα. Τότε που έπιανες για εξώφυλλο μηνιαίου περιοδικού από πίσω, τα ολόγυμνα στήθη της δεύτερης συζύγου σου Φωτεινής Γεωργαντά.
Ξέρεις τι θα σου θυμήσω τώρα:  Την συνέντευξη που είχες δώσει τότε - στα χωρίσματα σας -  στο Χαρδαβέλα. Ολόκληρη εκπομπή, να εξηγείς πόσο λάθος ήταν η Φωτεινή. Είπες και τι δεν είπες για τη γυναίκα χωρίς να είναι εκεί να σ΄αντικρούσει.
Είσαι τόσο βολεψάκιας - επαναστάτης ιδεών και αξιών, που έλεγες μαζί με τον άλλο όμοιο σου Χαρδαβέλα, ξανά και ξανά: "Εμείς φυσικά καλέσαμε και τη Φωτεινή να έρθει εδώ σήμερα, αλλά αρνήθηκε. Δεν ήθελε." Αυτό ρε Αντρίκο σου έδινε το δικαίωμα να μιλάς δυο ώρες για πάρτη της και εναντίον της; Σε νομιμοποιούσε ηθικά;
Σε νομιμοποιούσε όπως φαίνεται. Χρόνια μετά, δεν άλλαξες τίποτα. Πάλι εδώ είσαι, στα ίδια μικρόφωνα, κάνεις τα ίδια πράγματα. Ευτελίζεις τη ζωή σου, ελπίζωντας πως θα ξεφτυλίσεις των άλλων.
Η Ρουμπέση και κάθε Ρουμπέση, δεν μας αφορά έτσι όπως θα ήθελες. Δεν μας νοιάζει αν σε παράτησε όταν έπαθες στραπάτσα. Δεν μας νοιάζει αν ήταν καλή σύζυγος. Μας νοιάζει το ότι από τη μέρα που χωρίσατε, δημόσια τουλάχιστον, "το χε ραμμένο". Δεν μας έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Λυπούμαστε πραγματικά Αντρέα, αλλά ο ξεπεσμός ο πραγματικός, αυτός είναι. Όχι το αν έμεινες άφραγκος και αν σου παίρνουν το σπίτι.

Το παραπάνω άρθρο του Μ. Μαυρομουστακάκη για το site του freegossip.gr , εκφράζει απόλυτα τα ΚΟΑΛΑ ,γι' αυτό και το αναδημοσιεύουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: