Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τι ενθουσίασε τον Pierce Brosnan στην Αθήνα;


Το ότι ο Pierce Brosnan λατρεύει την Ελλάδα είναι πια κάτι δεδομένο. Πολλοί μάλιστα θεωρούν ότι θα μπορούσε χωρίς αμφιβολίες να έχει ελληνικές ρίζες. Από τη μία, πρωταγωνιστεί σε ταινίες που γυρίζονται σε ελληνικά νησιά (βλ. «Mamma Mia»), ή αφορούν την ελληνική μυθολογία (βλ. «Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief»), από την άλλη δείχνει διαρκώς το θαυμασμό του στην ιστορία μας και την προτίμησή του στην ελληνική κουζίνα!

Ο 57χρονος σταρ του Hollywood, δύο χρόνια μετά το τελευταίο του ταξίδι στην Ελλάδα -για την πρεμιέρα του «Mamma Mia» που γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2007 στην Σκιάθο και την Σκόπελο-, επέστρεψε στην Αθήνα, αυτή τη φορά για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας του «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι Θεοί: Η κλοπή της αστραπής».
Ο γοητευτικός πρώην πράκτορας του «James Bond», που πέρασε μόλις λίγα 24ωρα στην Αθήνα μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας του -όχι όμως και την Uma Thurman, με την οποία συμπρωταγωνιστεί- άφησε τους πάντες κατάπληκτους με την ευγένεια και το χαμόγελό του. Την Πέμπτη έγινε η παγκόσμια παρουσίαση της ταινίας, που σκηνοθετεί ο Chris Columbus στο εστιατόριο «Διόνυσος», κάτω από την Ακρόπολη.
Το ίδιο βράδυ, ο ηθοποιός και η 25μελής συντροφιά έφαγαν στο εστιατόριο «Παπαδάκης» της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Το μενού περιλάμβανε από ρεβυθάδα με ταραμοσαλάτα μέχρι γιουβέτσι με ροφό, ενώ το επιδόρπιο ήταν τούρτα με γιαούρτι και περγαμόντο, μπουγάτσα και παγωτό κακάο. Την Παρασκευή, με ειδική άδεια, ο ηθοποιός επισκέφθηκε την Ακρόπολη.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 18 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: