Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Το φλερτ θέλει το Τwitter του







Πλήθος πάρτι για γνωριμίες οργανώνονται μέσω της ιστοσελίδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Περικλής Δημητρολόπουλος

Για τους λάτρεις της διαδικτυακής επικοινωνίας που ψάχνουν το ταίρι τους αλλά είναι άτυχοι στον έρωτα ή ντρέπονται να φλερτάρουν, η λύση θα μπορούσε να είναι το Flitter.

Εκατοντάδες μόνες και μόνοι έδωσαν το «παρών» στα πρώτα πάρτι του Flitter που διοργανώθηκαν σε διάφορες πόλεις του Καναδά σε μια νέα εκδοχή του ραντεβού στα τυφλά. Τι έκαναν εκεί; Το Flitter προκύπτει από έναν συνδυασμό του Τwitter, της διαδικτυακής υπηρεσίας που επιτρέπει την ανταλλαγή σύντομων μηνυμάτων, και του φλερτ. Σε μια ημιφωτισμένη αίθουσα στο Τορόντο, κάθε καλεσμένος είχε ένα λευκό αυτοκόλλητο ταμπελάκι με έναν αριθμό στην μπλούζα του και ήταν σκυμμένος πάνω από το iΡhone του ή το Βlackberry. Έστελνε μηνύματα από την τηλεφωνική του συσκευή στο Τwitter και προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή άλλων χρηστών της υπηρεσίας. Κάπως έτσι πέρασαν τη βραδιά τους οι αδέσμευτοι φαν της διαδικτυακής επικοινωνίας την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου στον Καναδά. «#129 είσαι πολύ καλή, αλλά #152 είσαι ωραία κι εσύ», ήταν το μήνυμα που έγραψε ένας καλεσμένος και το οποίο εμφανίσθηκε σε μια τεράστια οθόνη η οποία είχε στηθεί ειδικά για την περίσταση.

Για ντροπαλούς
Ο 27χρονος Γουίλ Λαμ, πρώην τραπεζικός και φανατικός του Τwitter, πήγε στο πάρτι για να διαπιστώσει από κοντά πώς λειτουργεί το Flitter. «Αναρωτιόμουν πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Τwitter για να διευκολύνει το φλερτ», δήλωσε επισημαίνοντας ότι η υπηρεσία που χρησιμοποιεί φανατικά είναι δύσχρηστη στο συγκεκριμένο πεδίο. Η 23χρονη Χάλεϊ Τράσλερ, από την πλευρά της, βρήκε το Flitter έναν εξαιρετικό τρόπο για να κάνει νέες γνωριμίες. «Επιτρέπει σε ανθρώπους που είναι ντροπαλοί να βγουν εκεί έξω», τόνισε. Η Τράσλερ δέχθηκε πολλά μηνύματα από αγόρια που προσφέρονταν να την κεράσουν ένα ποτό και δεν έκρυψε ότι το μήνυμα ενός από αυτούς τής είχε τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Στο Flitter κάποιος ή κάποια μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία με έναν αριθμό και να στείλει ένα μήνυμα- κομπλιμέντο επωνύμως ή ανωνύμως. Εκείνος ή εκείνη που λαμβάνει το μήνυμα μπορεί να απαντήσει και να συναντήσει το πρόσωπο εάν ενδιαφέρεται. Όλοι οι αποστολείς πρέπει να ολοκληρώνουν το μήνυμα με τη λέξη «Flitterme». Τα πρώτα πάρτι του είδους οργανώθηκαν στην Αυστραλία και από εκεί μετανάστευσαν στο Τορόντο, το Βανκούβερ, την Οτάβα και το Μόντρεαλ.

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr