Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μίκι Ρουρκ: "Πήγα με 14 γυναίκες σ' ένα βράδυ"...ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!


Ποιός Άσλει Κόουλ (Ashley Cole), ποιός Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods), ποιός Τζον Τέρι (John Terry). O Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) στέλνει τα χαιρετίσματά του στην Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) και τις λοιπές απατημένες συζύγους διάσημων κυριών ανά τον πλανήτη και τονίζει ότι ο ίδιος υπήρξε μέγας άπιστος και μπροστά του δεν πιάνουν μία οι λοιποί διάσημοι μοιχοί. Για του λόγου το αληθές, ο 57χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι έχει βρεθεί ερωτικά με 14 γυναίκες σε μια βραδιά!
Ο Ρουρκ που...
...έκανε δυναμική επανεμφάνιση πέρσι, πρωταγωνιστώντας στην ταινία "Ο Παλαιστής", βρέθηκε καλεσμένος της Λίζι Κάντι (Lizzie Cundy) στο σόου της στο βρετανικό κανάλι "WAG and Wedding TV". Εκεί, μεταξύ άλλων ο 57χρονος ηθοποιός δήλωσε:
"Οι βρετανοί ποδοσφαιριστές δεν μας φτάνουν με τίποτα στις γυναίκες. Αν γνώριζαν οι γυναίκες τι κάνουμε εμείς οι σταρ του Χόλιγουντ, θα πιστεύατε πως έχετε παντρευτεί ήρεμες γατούλες. Ξεχάστε τον Άσλει Κόουλ ή τον Τάγικερ Γουντς. Τα κατορθώματά τους δεν φτάνουν ούτε στο μικρό δαχτυλάκι το σουξέ των ηθοποιών της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Δοκιμάστε απλά να ζήσετε με έναν από εμάς".
Ο Ρουρκ φρόντισε να τονίσει πως η ερωτική βραδιά με τις 14 παρτενέρ, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, είναι περιστατικό που συνέβη προτού γνωρίσει την τωρινή Ρωσίδα αγαπημένη του και μοντέλο στο επάγγελμα, ANASTASSIJA MAKARENKO.
Ο γνωστός ηθοποιός υπήρξε λάτρης των γυναικών καθ' όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα ζωής του. Έχει παντρευτεί δύο φορές, ενώ το Λονδίνο και τα κλαμπ του τον έχουν συχνό θαμώνα.
Πέρσι, είχε ατυχώς προσπαθήσει να ρίξει στα δίχτυα του την 18χρονη Πίξι Λοτ (Pixie Lott) ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο σε πενθήμερη εξόρμηση στην Βρετανική πρωτεύουσα είχε περάσει τα βράδια του με διάφορες κυρίες.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρουρκ, που δεν έχει αφήσει θηλυκιά γάτα, συμπρωταγωνιστεί με την Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) στην ταινία "Passion Play", η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με δύο μόνο άντρες στη ζωή της! Αν άκουσε τις δηλώσεις της αυτές, μάλλον θα απογοητεύτηκε ο Μίκι!
www.womenonly.gr

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

eleos ton xeftyla pou thelei pixie lott k megan fox!k h rwsida polu tou einai...:P egine opws egine ap tis polles plastikes k thelei n xei souxe to rodi!(ap to gerodi)xaxaxaxaxa