Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΡΟΧΕΡΟ ΚΑΙΡΟ...ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΣΑΣ!


Ο καιρός το απαιτεί...μπότες και πάλι μπότες!!και ας μπήκε ο Μάρτης,θα έχουμε βροχές και καταιγίδες για αρκετά ακόμη...Πώς θα τις φορέσετε όμως για να είστε και κομψές και μέσα στη μόδα?εμείς σας δίνουμε μερικές ποτάσεις....
1.μέσα απο εφαρμοστό τζιν-σωλήνα για κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδι.Αυτό ισχύει και για στενές και φαρδιές μπότες,κάθε χρώματος.Πολύ της μόδας φέτος οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο!
2.με κολλάν και φούστα ή και με το κολλάν σκέτο:τα κολλάν έχουν τα τελαυταία χρόνια ιδιαίτερη θέση στη γκαρνταρόμπα...
...μας και σε πολλές περιστάσεις έχουν αντικαταστήσει το παντελόνι,γιαυτό και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!ένα μακρύ πουλόβερ με το κολλλάν και τις μπότες σας και είστε έτοιμες να βγείτε στο κρύο χωρίς να χάσετε τίποτα απο το στιλ σας!
3.Ενα μεγάλο στιλιστικό ΟΧΙ είναι το συνολάκι (τύπου ή και αυθεντικές)ugg μπότες-μίνι φούστα-καλσόν στο χρώμα του δέρματος!αυτές οι μπότες είναι για να μας προστατεύουν απο το κρύο και όχι για να τις ταιριάζουμε με σέξι μίνι,το θέαμα-αν και τα αρσενικά της παρέας θα διαφωνήσουν-είναι συχνά φθηνό και καθόλου κομψό.
και τέλος το αγαπημένο μου..
4.με φόρεμα ή φούστα:ένα παιχνιδιάρικο εμπριμέ φόρεμα συνδυασμένο με μπότες μπορεί να απογειώσει την καθημερινή σας εμφάνιση,όπως και μια φούστα..είναι ταυτόχρονα boho,πρακτικό,όχι υπερβολικό και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιπτώσεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: