Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Κάθριν Χάιγκλ - Αποχωρεί οριστικά από το Grey's Anatomy;

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Entertainment Weekly», η Κάθριν Χάιγκλ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη διάσημη ιατρική σειρά «Grey's Anatomy».

Η Χάιγκλ, που υποδύεται τη Δρ. Ίζι Στίβενς, επρόκειτο να αποχωρήσει από τη σειρά, καθώς ήθελε να επικεντρωθεί, αφενός, στην υιοθετημένη κόρη της, και, αφετέρου, στην κινηματογραφική της καριέρα (πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία «Η Γυμνή Αλήθεια» στο πλευρό του...
...Τζέραρντ Μπάτλερ). Μάλιστα, σε συνέντευξή της στον Ντέιβιντ Λέτερμαν το περασμένο καλοκαίρι, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως το να βρίσκεται σε γυρίσματα 17 ώρες τη μέρα είναι «απάνθρωπο». Παρʼ όλα αυτά, οι πρόσφατες πληροφορίες έλεγαν πως θα συμμετείχε και πάλι στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς από την 1η Μαρτίου — κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Χάιγκλ δεν εμφανίστηκε ποτέ στα γυρίσματα από την αρχή του μήνα μέχρι και σήμερα. Αν και ο εκπρόσωπος Τύπου της ηθοποιού δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση, αυτό μπορεί να σημαίνει πως η συνεργασία της με το «Grey's Anatomy» έχει τελειώσει.

yupi.gr

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

t'akousa k stenaxwrithika polu...an k ston prwto kyklo den thn polusybathousa...alla meta th synithisa..tha nai krima na fygei ap th seira...hdh efyge o george,na fygei twra k h izzy?!:(