Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

3o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τρόμου στην Αθήνα


Ο τρόμος επιστρέφει στην Αθήνα στις 9 και 10 Απριλίου καθώς το 3o «Screaminʼ Athens Horror Film Festival» στο Gagarin, δείχνει για άλλη μια φορά τα δόντια του, ζωντανεύοντας στη μεγάλη οθόνη τους πιο τρομακτικούς εφιάλτες μας.
Φέτος, το Φεστιβάλ περιορίζεται σε δύο μέρες, αλλά το πρόγραμμά του είναι μεγαλύτερο και περιλαμβάνει δύο ντοκιμαντέρ, 22 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από τη Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, Τουρκία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Για πρώτη φορά, θα παρουσιαστούν και τρεις...
... ελληνικές συμμετοχές: «Το Κακό στην εποχή των ηρώων» του Γιώργου Νούσια με τα συμπαθητικά ζόμπι, έχει ήδη προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η μικρή μήκους ταινία του Γιώργου Βασσάλου, «Αμνησία», αντλεί τη θεματική της από την τηλεοπτική βία, ενώ το δίδυμο των Μπάμπη Λόλα και Κωστή Αντωνίνη θα μας υποδεχτούν με το σύντομο vampire splatter «Noctis Cruorem». Το γυναικείο φύλο εκπροσωπείται από τις Φέιν Τζάκσον («Strigoi»)και Αλίσια Κόνγουεϊ («Rite»).
Παγκόσμια πρώτη πρεμιέρα θα κάνει η ταινία «El Monstro del Mar» του καλτ Αυστραλού σκηνοθέτη Στούαρτ Σίμπσον. Το Φεστιβάλ, πλαισιώνεται από τις εικαστικές εκθέσεις των Smokechapel και Virtzinia (Art of Sin Design). Τη μουσική επένδυση του διήμερου έχουν αναλάβει οι Death Rock Greece.
Πληροφορίες: Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα δέκα ευρώ για όλες τις ημερήσιες προβολές. Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205.

Δεν υπάρχουν σχόλια: