Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

O Orlando Bloom στην Κύπρο!


Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα έρθει τον Ιούνιο

Την απόλυτη ταραχή έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood, θα έρθει στην Κύπρο τον Ιούνιο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ο λόγος για τον Orlando Bloom, που αναμένεται να δημιουργήσει σεισμό μεγατόνων στο νησί της Αφροδίτης, από τα πρώτα λεπτά της άφιξής του. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άφιξη του όμορφου ηθοποιού στην Κύπρο στις αρχές του καλοκαιριού, όπου βέβαια θα φτάσει με το υπόλοιπο καστ της νέας του ταινίας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί...
... μέρος των γυρισμάτων.

Λέγεται μάλιστα, ότι αν και πρόκειται για μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή, το καστ θα περιλαμβάνει και αρκετούς Κύπριους ηθοποιούς. Να σημειωθεί δε, πως ενώ αρχικά η παραγωγή είχε αποφασίσει τα γυρίσματα να γίνουν στην Αμερική και στη Μύκονο, τελικά οι δυο Αμερικανοί παραγωγοί της ταινίας Damon Hills και Ryan Johnson μαζί με την σεναριογράφο Ελίνα Λουκά πρότειναν η ταινία να γυριστεί στην Κύπρο, κάτι που πρόσφατα οριστικοποιήθηκε.

Ο Orlando Bloom, πριν από λίγους μήνες χρήστηκε πρέσβης Καλής Θελήσεως της οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά UNICEF και μέσα στο βαρύ πρόγραμμά του, έχει καταφέρει να εντάξει την ενεργή υποστήριξη του έργου της UNICEF. Μάλιστα λέγεται πως αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, θέλει να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να αφοσιωθεί στο φιλανθρωπικό του έργο. Ο Βρετανός ηθοποιός, έχει δείξει πολλές φορές τα φιλανθρωπικά του αισθήματα και όπως δήλωσε κατά την ανακήρυξή του ως πρέσβης της UNICEF θέλει να επισκεφθεί χώρες όπου τα παιδιά υποφέρουν και να συμμετάσχει ο ίδιος στη σωτηρία αυτών των «αθώων ψυχών».

msn.gr

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

1)BRAVO ORLY MOU GIA TO FILANTHRWPIKO SOU ERGO..AN K THA STENAXWRHTHOUN OI FANS SOU POU THA LEIPSEIS AP TIS OTHONES MAS...EINAI GIA KALO SKOPO!!!:)
2)ETOIMAZW VALITSES K ERXOMAI....XEXEXE ALHTHEIA POTE PAEI KYPRO???????????????