Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - «Η μητρότητα μ' έχει αλλάξει»

Η λαμπερή τετράδα του «Sex and the City» βρέθηκε στην παρέα του «Entertainment Tonight» και μοιράστηκε με το κοινό μερικά μυστικά από την καινούρια ταινία, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Μαΐου. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κρίστιν Ντέιβις, η Σίνθια Νίξον και η Κιμ Κατράλ αποκάλυψαν τι ακριβώς έγινε στο Μαρόκο και μοιράστηκαν την εμπειρία τους για το πώς ήταν να μοιράζονται μεταξύ τους μία μικρή σκηνή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην έρημο.

«Ήταν καταπληκτικό. Έχουμε μάθει τόσα πολλά η μία για την άλλη. Φτάσαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί απ' ό,τι περάσαμε μέσα στα 13 χρόνια της...
... συνεργασίας μας», λέει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Κιμ Κατράλ προσθέτει: «Γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον μέχρι και τη ραχοκοκαλιά η μία της άλλης».

Οι κομψές κυρίες του «Sex and the City» εκμυστηρεύτηκαν στο «Entertainment Tonight» πως μέσα από τα γυρίσματα θα παρουσιάσουν στο κοινό μία νέα τάση της μόδας! Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα μόδα, η οποία είναι βγαλμένη μέσα από το στιλ της ερήμου ενώ η Κιμ Κατράλ είναι σίγουρη πως θα δούμε πόσο σέξι είναι αυτό το στιλ ενώ δεν το περιμένουμε.

«Η μητρότητα μ' έχει αλλάξει» λέει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, καθώς δηλώνει πως ήταν πολύ δύσκολο να είναι τόσο καιρό μακριά από τα παιδιά της αλλά και το σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ, ενώ γελώντας σχολίασε πως οι δίδυμες κόρες της δεν έχουν ακόμα εθιστεί στη μόδα: «Δεν έχουν μάθει ακόμα πότε δεν πρέπει να κάνουν εμετό πάνω σ' ένα σημαντικό φόρεμα»!

yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: