Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Μπάλακ και Μπαλάκης μιλάνε γενικά για το Moυντιάλ

Mπάλακ και Μπαλάκης λίγο πριν ξεκινήσουν για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ κάνανε μια γενική συζήτηση για το Μουντιάλ. Η συζήτηση έγινε σε σουίτα  ξενοδοχείο της Νότιου Αφρική που η κυβέρνηση της Νοτιου Αφρική παραχώρησε στους Μπάλακ, Μπαλάκη και Πήλο Απήλο.

      Πιστεύουμε  ότι θα το πάρει η Ιαπανία ή η Αργεντινή. Η δεύτερη έχει το καλύτερο ρόστερ αλλά έχει ένα αρνητικό που ακούει στο όνομα Μαραντόνα. 
     Πορτογαλία και Αγγλία θα πάνε στους ημιτελικούς (εκτός αν παιζόυν μεταξύ τους στους προημιτελικούς).
      Η Γαλλία θα είναι για μία ακόμα φορά απογοήτευση (έτσι και αλλιώς από σπόντα πήρε την πρόκριση). Η Ιταλία πιστεύω ότι δε θα δείξει το καρναβάλι που έδειξε στο euro αλλά  δε θα κάνει πολλά πράγματα.
      Η Βραζιλία και αυτή δε θα κάνει πολλά πράγματα o Kaka δε κάνει πολλά πράγματα φέτος και Bραζιλία χωρίς καλό Κακά είναι σαν παγωτο ξυλάκι χωρίς το ξυλάκι. Πολύ πιθανό μια Αφρικάνικη ομάδα να πάει καλά (Ακτή Ελεφαντοοστού και Νότιο Αφρική θέλoυμε να πιστεύουμε όχι η Νιγηρία μπορούν να προκριθούν και ποιος ξέρει.... τι μπορεί να γίνει μετά.).


      Καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα μας. Τα στατιστικά μας βάζουν φαβορί για την 2η θέση (και είμαστε φαβορί). Κρίσιμο ματς είναι το πρώτο με τα μικρά Κορεατάκια τα οποία όλο τρέχουν και δε κουράζονται (η stamina τους είναι εκνευριστικά καλή) και η μπάλα που είναι πιο ελαφριά από τον μέσο όρο ευνοεί το γρήγορο παιχνίδι. Παρόλα αυτά στηριζόμαστε στις στημένες φάσεις γιατί τα Κορεατάκια ειναι κοντά
.

Για μια ακόμη φορά στηριζόμαστε στον Καραγκούνη (θα προτιμούσα να είχαμε Τσάρτα στην ομάδα αλλά δυστηχώς αποσύρθηκε.

πηγή tsakos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: