Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αποκαλύφθηκε το μυστικό που σκιάζει τον γάμο Ονούρ-Σεχραζάτ

Η ζωή του αγαπημένου τηλεοπτικού ζευγαριού Ονούρ και Σεχραζάτ δεν είναι παραμυθένια όπως τους παρουσιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ. Η πρόσφατη απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η πρώην σύζυγος του πρωταγωνιστή φαίνεται να έχει ρίξει σκιές στη ζωή του ζευγαριού.

Ο Ονουρ και η Σεχραζάτ μπορεί να ποζάρουν ευτυχισμένοι στα περιοδικά και στις κάμερες της γειτονικής χώρας, η αλήθεια όμως είναι ότι περνούν πολύ δύσκολες στιγμές μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η πρώην σύζυγος του Χαλίτ Ερτζέν, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Ονούρ.

Η Γκιζέμ Σοϊτζαλντί, αν και είχε δεχτεί να δώσει στον...
... πρώην σύζυγό της συναινετικό διαζύγιο έναντι 128,000 ευρώ το Νοέμβριο του 2008, φαίνεται ότι στην πραγματικότητα δεν ξεπέρασε ποτέ τον έρωτά της για εκείνον.

Όπως απέδειξε τελικά η ιστορία, δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, η γνωστή μας Σεχραζάτ, τον πήρε από την αγκαλιά της, έναν μόλις χρόνο μετά το δικό της γάμο.

Έτσι, αφού πρώτα προσπάθησε χωρίς επιτυχία να τον ξαναφέρει κοντά της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αναστατώνοντας τη ζωή του ζευγαριού.

Η απόπειρά της προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα τουρκικά μέσα δημιούργησε όμως και το μεγάλο αγκάθι στον έρωτα του Χαλίτ και της Μπεργκιουζάρ.

Οι φήμες μάλιστα λένε ότι ο ηθοποιός σκοπεύει πολύ σύντομα να έρθει σε επαφή με την πρώην σύζυγο του και να της εξηγήσει ότι πρέπει να σταματήσει να ελπίζει, και να συνεχίσει τη ζωή της, αφού εκείνος είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας του συζύγου και του μόλις λίγων μηνών γιου του Αλί.

Πηγή: star

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

popo fasaria kai kako..:P ki ola ayta gia ta galana matia tou "onour"...ti na pw...exw meinei speechless ^_^ xexexe...toulaxiston telos kalo ola kala...gia to zevgari..twra gia thn tews kommataki dyskolo :/...