Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ξέσπασε σε κλάματα η Φαίη Σκορδά στα παρασκήνια της εκπομπής της

''ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ'' ΓΙΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ

Χτες, Παρασκευή, ήταν η τελευταία μέρα που είδαμε το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά από τη συχνότητα του Alter, καθώς η παρουσιάστρια την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο Mega για να αναλάβει μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Η συγκίνηση ήταν έντονη τόσο στην ίδια όσο και στους συνεργάτες της. Ένα βίντεο με την υπογραφή της Αλεξάνδρας Τσόλκα ήταν αρκετό για να αλλάξει το κλίμα της παρέας. Η Φαίη έκλαψε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής -δυο φορές της διόρθωσαν το μακιγιάζ- και τα χέρια της έτρεμαν συνεχώς. Ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους...
...συνεργάτες της που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες — από τον Κώστα Γιαννίκο μέχρι τους μοντέρ. Στο τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους τηλεθεατές και «να είστε όλοι καλά».

Πίσω από τις κάμερες βρισκόταν και η στενή της φίλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σε ένα break μάλιστα η Φαίη έπεσε στην αγκαλιά της Σταματίνας κλαίγοντας με λυγμούς, καθώς συνειδητοποιούσε όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα πως δεν θα ξαναπήγαινε ποτέ στο Alter ύστερα από τέσσερα χρόνια καθημερινής παρουσίας.
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: