Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Η Ισπανία με Ολλανδία στον τελικό

Φτάσαμε, λοιπόν, στο τέλος του Μουντιάλ. Η Ισπανία θα διεκδικήσει το τρόπαιο με την Ολλανδία, σε ένα παιχνίδι που όλα είναι πιθανά και το θέλουν με το ίδιο πάθος και οι δύο ομάδες, αφού ποτέ δεν πήραν αυτό το τρόπαιο. Για την Ισπανία είναι η πρώτη φορά που φτάνει στον τελικό του Μουντιάλ. Πριν από δύο...
 ...χρόνια πήρε το «Γιούρο» κερδίζοντας τη Γερμανία στον τελικό. Αυτήν τη φορά την απέκλεισε στα ημιτελικά και θέλει να πάρει κι αυτό το τρόπαιο.
Η Ολλανδία μπορεί να πήγε άλλες δύο φορές στον τελικό του Μουντιάλ, πριν από αρκετά χρόνια, χωρίς να κατακτήσει το τρόπαιο, αυτήν τη φορά όμως δεν θέλει να τριτώσει το κακό.
Οι ευρωπαϊκές ομάδες, λοιπόν, είναι εδώ, κι ας έβλεπαν οι περισσότεροι πως το τρόπαιο θα έπαιρνε ομάδα από τη Λατινική Αμερική। Η Ισπανία κέρδισε δίκαια τη Γερμανία, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα, είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αυτή που έχασε τις ευκαιρίες. Η Γερμανία μπορεί στα προηγούμενα παιχνίδια της να έριξε τεσσάρες και να παρουσιαζόταν ως το φαβορί, όμως ήταν απογοητευτική και έχασε δίκαια. Δίκαια στον τελικό και η Ολλανδία, που ήταν καλύτερη της Ουρουγουάης. Παρόλο που τα χρειάστηκε στις καθυστερήσεις. Την κατάκτηση του πρώτου τους Μουντιάλ θέλουν λοιπόν Ισπανία και Ολλανδία, οι οποίες την Κυριακή θα τα πουν σ' ένα παιχνίδι ανοικτό και χωρίς προγνωστικά. Σ' ένα Μουντιάλ που είχε αρκετές ανατροπές, καλό θέαμα στη δεύτερη φάση και διαιτητικά λάθη που συζητήθηκαν έντονα.
(Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: