Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Και η Αγγλία ζητά απόδοση ευθυνών για την αποτυχία στο Μουντιάλ

Στα... χνάρια της Γαλλίας βαδίζει και η Αγγλία καθώς μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου, πρότεινε τη διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για τα αίτια της αποτυχίας της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ. Τα “λιοντάρια” γνώρισαν βαριά ήττα από την Γερμανία στην φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου και απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους, γι' αυτό και ο Ντέιβιντ Άμες θεωρεί πως πρέπει να παρθούν μέτρα. Προτείνει λοιπόν στην Κυβέρνηση να κάνει κάτι για αυτήν την μεγάλη αποτυχία και την έξοδο από το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς αυτή η ομάδα απογοήτευσε τους...
...υποστηρικτές της.
Προτείνει να κληθούν να καταθέσουν άμεσα όλοι όσοι συμμετείχαν για να διαλευκανθούν τα αίτια της αποτυχίας. “Είναι απαράδεκτο κάποιοι να παίρνουν τόσα πολλά χρήματα και να παίζουν τόσο χάλια” τονίζει χαρακτηριστικά.
Η FIFA πάντως έχει ξεκαθαρίσει πως είναι αντίθετη σε τέτοιες κινήσεις καθώς βάσει κανονισμών δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χώρα να εμπλέκεται σε εσωτερικά ζητήματα των Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών. Μάλιστα έχει απειλήσει με αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις όποια χώρα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο.
Γαλλία και Νιγηρία, έχουν παρακούσει την εντολή του Σεπ Μπλάτερ και έχουν ήδη συστήσει επιτροπές που διερευνούν τα αίτια της αποτυχία των ομάδων τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: