Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Οι ''παντρεμένοι έχουν ψυχή'' στο σινεμά

Η σειρά που έκανε τα μηχανάκια της AGB να αναστενάξουν κατά τις σεζόν 1997-1999 που προβαλλόταν, «Και οι παντρεμένο έχουν ψυχή» θα κάνει τo come back της όχι στη μικρή αλλά στη μεγάλη οθόνη!
Συγκεκριμένα, η απόφαση πάρθηκε μετά από πρωτοβουλία του γνωστού σκηνοθέτη και παραγωγού Στράτου Μαρκίδη και αφού αποδέχτηκε την πρόταση του ο σεναριογράφις της σειράς, Λευτέρης Καπώνης.
Ο Στράτος Μαρκίδης επιβεβαιώνει την είδηση στην «Espresso»: «Είναι νωρίς ακόμη, αλλά πράγματι σε λίγες εβδομάδες...
...θα μπω στη διαδικασία να βλέπω ηθοποιούς προκειμένου να οριστικοποιηθεί το καστ και να ξεκινήσουμε γυρίσματα για τους “Παντρεμένους”. Μια σειρά που αγάπησε το κοινό και έτσι όπως θα αποτυπωθεί κινηματογραφικά, θα χαμογελάσει και θα περάσει ευχάριστα σαν μια κωμική ταινία».
Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως Αντώνης Καφετζόπουλος και Γιώργος Παρτσαλάκης δε θα επιστρέψουν ως το δίδυμο του «Ακάλυπτου» και «Τίγρη».
Δεν τους έχει γίνει άλλωστε πρόταση και η σκέψη του σκηνοθέτη είναι να βρει δύο πρόσωπα δημοφιλή στο κοινό προκειμένου να κάνει μια διαφορετική προσέγγιση στη φιλία αυτή που σφράγισε την ιδιωτική τηλεόραση απογειώνοντας την τηλεθέαση.
Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στα μέσα Οκτωβρίου, αφού αυτές τις μέρες ξεκινάει να μοντάρεται η νέα ταινία του Μαρκίδη που θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο, ενώ το κάστινγκ θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: