Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Φούστερ!

Ενθουσιασμένος με την νέα σελίδα στην καριέρα του, δηλώνει ο Νταβίντ Φούστερ. Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ευκαιρία γι' αυτόν τόσο σε αθλητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο και υπογράμμισε ότι «δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά».
Ο 28χρονος μέσος...
...με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην «As», επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά, χωρίς να κρύψει ότι θεωρεί πως «ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και δεν μπορούσα να τη χάσω τόσο σε αθλητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ήταν πολύ καλή συμφωνία. Ήταν μια επιλογή που εμφανίστηκε πριν μία εβδομάδα και η οποία μου άρεσε από την αρχή, οπότε ήταν μια καλή συμφωνία τόσο για μένα όσο και για το σύλλογο. Και όταν και οι τρεις πλευρές συμφωνούν τότε ολοκληρώνεται η μεταγραφή».

Για την παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Ο κύριος Βαλβέρδε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε γι’ αυτήν την επιλογή και με έπεισε ότι θα έχω αρκετό χώρο για να παίζω και ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Όταν έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι τέτοιο, αξίζει να το δοκιμάσεις. Και μάλιστα σε μία σεζόν, που δεν θα είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής, αφού στη θέση που αγωνίζομαι υπάρχουν αρκετές επιλογές. Έτσι, το να υπογράψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ανυπομονώ για τη συνέχεια. Θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε μια νέα χώρα και σε νέο στιλ ποδοσφαίρου, αλλά ανυπομονώ να βρεθώ σε μία πολύ σημαντική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: