Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Τέλος ο Μαιστόροβιτς απ'την ΑΕΚ!

Εκείνο που η ΑΕΚ επεδίωκε από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού, το πέτυχε σήμερα. Ο Ντάνιελ Μαιστόροβιτς αποτελεί παρελθόν από τους κιτρινόμαυρους. Πριν από λίγο ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός βρέθηκε μαζί με τον μάνατζερ του στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στην λύση του συμβολαίου του με την Ένωση.


Ο Μαϊστόροβιτς...
...έχει έρθει σε συμφωνία με την Σέλτικ για να συνεχίσει την καριέρα του. Άλλωστε από την αρχή του καλοκαιριού η ΑΕΚ τον είχε ενημερώσει, πως αν βρει ομάδα η οποία θα καλύψει το συμβόλαιο του, τότε θα τον αφήσει να φύγει χωρίς να ζητήσει χρήματα. Όπερ και εγένετο.

Βεβαίως η ΑΕΚ πλέον κινείται άμεσα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Και πρώτο φαβορί είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης εδώ και μέρες βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους της Ένωσης. Ενώ ήδη έχει υπάρξει μια πρώτη διερευνητική επαφή με την Μπολόνια. Ο ιταλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Μόρα και μάλιστα να πέσει και πολύ κάτω από το 1,9 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης. Στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα πέσει και ο Ρότζερ Γκερέιρο, αφού η Μπολόνια εδώ και αρκετό καιρό συζητά για την απόκτηση του Βραζιλιανοπολωνού μέσου.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: