Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Είδηση-βόμβα η αποχώρηση του Κυριάκου απ'την Εθνική!!!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο Σωτήρης Κυργιάκος. Με μια λιτή ανακοίνωση στην προσωπική ιστοσελίδα του, ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ γνωστοποιεί τις προθέσεις του χωρίς να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν – ομολογουμένως – τόσο πρόωρα σε αυτή την απόφαση.


Η απόφαση αυτή...
...πέφτει ως  "κεραυνός εν αιθρία" στις τάξεις της Εθνικής, αφού ούτε καν σαν φήμη δεν είχε κυκλοφορήσει τέτοιου είδους σενάριο. Πλέον, το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο πρώην διεθνής αποχώρησε από τη «γαλανόλευκη» επειδή θεωρεί ότι ο «κύκλος» του έχει κλείσει ή ενοχλήθηκε από κάποιο άλλο γεγονός;

Η απόσυρση του Κυργιάκου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά από αυτή του Γιάννη Αμανατίδη. Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός της Άιντραχτ, με δηλώσεις του, είχε αφήσει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιλογή των διεθνών.



Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κυργιάκου:

«Η Εθνική ομάδα υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της καριέρας μου. Εδώ κλείνω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική με πολλές διακρίσεις γιατί πραγματικά το αξίζει».

mpala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: