Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

!!!ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΔΑ 2010!!!ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!



Φέτος τον χειμώνα πρέπει οι γυναίκες να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα σωστά ρούχα και τα σωστά χρώματα. Βγείτε αμέσως για ψώνια αν θέλετε να είστε μέσα στην μόδα και αυτό τον χειμώνα!!!
Τα ρούχα που θα φορεθούν τον χειμώνα του 2010-11 είναι τα πλεκτά (πουλόβερ και φορέματα) καθώς επίσης και τα κολάν που τονίζουν αρκετά τις αναλογίες κάθε θηλυκού!!!Τα χρώματα σε αυτές τις δύο κατηγορίες ρούχων είναι το γκρι, που όπως...
..και να το κάνουμε είναι ένα χεμωνιάτικο μουντό χρώμα, το εκρού και το κλασσικό και πάντοτε επίκαιρο μαύρο. Σε μπλουζάκια, τώρα, το φετινό χειμώνα θα φορεθούν τα εξής χρωματάκια : πετρόλ, κεραμιδί, μωβ (αρκετά νεανικό χρώμα) και μπορντό. Το jean όπως πάντα είναι ένα ρούχο άνετο (εκτός αν πάρετε κιλά και το κουμπί κλείνει με δυσκολία) που θα υπάρχει σίγουρα στην ντουλάπα κάθε κοπέλας, δεσποινίδας ή κυρίας. Τα αξεσουάρ (τσάντες, παπούτσια, σκουλαρίκια, βραχιολια και άλλα πολλά) επικρατούν και αυτά επίσης σε χειμωνιάτικα φυσικά χρώματα!Μην βάλετε κανένα κίτρινο κολιέ μέσα στο καταχείμωνο θα σας πάρουν με τις πέτρες. ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΑΣΕ!!!ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!Οι γόβες θα είναι επίσης στην μόδα αν και κουράζουν πολύ τα ποδαράκια των γυναικών αλλά προσθέτουν μία άλλη γοητεία που όπως και να το κάνουμε αρέσει σε πολλά αρσενικά!!!Τέλος οι φούστες θα είναι και αυτές στην μόδα αλλά ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΚΡΙΕΣ. Στην μόδα θα είναι οι κοντές φούστες γνωστές και ως mini φούστες καθώς και αυτές που φτάνουν μέχρι το γόνατο!!!
Ελπίζω να ακολουθήσετε τις συμβουλές που σας δίνουμε εδώ στο "Τα κοάλα τίποτα" και πιστέψτε με θα ΑΡΕΣΕΤΕ!!Όχι μόνο στους άλλους αλλά κυρίως.... στον ευατούλη σας!!!Καλές αγορές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: