Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιδρούν έντονα οι οπαδοί & η διοίκηση του ΑΡΗ στο ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας του αγώνα με τον Παναθηναικό!

Στο πόδι βρίσκεται ο Άρης μπροστά στις «μεθοδεύσεις», όπως αποκαλούν χαρακτηριστικά τις ενέργειες των τελευταίων ημερών για τη μετάθεση του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.
Όπως σας έχει ενημερώσει από τη Δευτέρα το «The Player»,  σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αγωνιστική αυτή θα διεξαχθεί 11-12 Σεπτεμβρίου, όμως εκείνο το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία δηλώνει αδυναμία...
...να καλύψει ταυτόχρονα και το παιχνίδι και τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που θα υπάρχουν λόγω της παρουσίας του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στην πόλη.
Οι πληροφορίες, οι οποίες όπως όλα δείχνουν παίρνουν σάρκα και οστά, για μετάθεση του αγώνα στις 22 Σεπτεμβρίου βρίσκουν κάθετα αντίθετους τους ανθρώπους του Άρη.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη για το θέμα: «Εμείς ακούσαμε ότι μπορεί να μετατεθεί το παιχνίδι για τις 22 Σεπτεμβρίου. Είναι βλακεία, όμως, να μείνουμε ως τότε άπραγοι. Εμείς θέλουμε να παίξουμε στις 10 Σεπτεμβρίου εδώ. Αν μας το ζητήσει η αστυνομία, είμαστε διατεθειμένοι να διπλασιάσουμε τους ανθρώπους σεκιούριτι της ασφάλειας. Κάναμε γνωστό το αίτημά μας στη Λίγκα και περιμένουμε την απάντησή της».
Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Super 3 στο σάιτ του συνδέσμου, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Αν κάποιοι φωστήρες πάρουν την απόφαση – ΣΚΑΝΔΑΛΟ να αναβάλουν (!!!!) τον αγώνα με προφάσεις που είναι το λιγότερο αστείες και το περισσότερο προκλητικές και πονηρές (!!!), τότε αναγκαστικά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο ΑΡΗΣ και ο Λαός του δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς η Διεθνής Έκθεση… υπάρχει για όλους μας!!!».

Τα λογικά επιχειρήματα του Άρη, ο οποίος ζήτησε να γίνει το παιχνίδι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου είναι:
1. Ο πρωθυπουργός θα έρθει Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, οπότε ο αγώνας μπορεί να γίνει μια μέρα πριν.
2. Υπάρχει το δεδικασμένο της διεξαγωγής αγώνα Παρασκευή, αυτού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη.
3. Η Εθνική αγωνίζεται με την Κροατία την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, οπότε δεν υπάρχει θέμα κολλήματος με τη συμμετοχή των διεθνών.
4. Δεν θα έρθουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οπότε επί της ουσίας δεν συντρέχει λόγος αυξημένων μέτρων ασφαλείας.
5. Η ΠΑΕ Άρης δεσμεύτηκε να αυξήσει από 100 σε 200 τους ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλειας, προκειμένου να μη γίνει το παραμικρό.
6. Υπάρχει αλλοίωση του πρωταθλήματος από τη στιγμή που η 2η αγωνιστική θα γίνει μετά την… 3η αγωνιστική για τον Άρη.

Πέρα από τα εύλογα αυτά επιχειρήματα υπάρχει και το ηθικό, αλλά και… πονηρό της υπόθεσης. Ο Άρης θα κληθεί χωρίς υπαιτιότητά του μετά από μια παρατεταμένη διακοπή, που μπορεί να τον βγάλει εκτός ρυθμού, να δώσει μέσα σε λίγες μέρες τέσσερα καθοριστικά παιχνίδια (Ατλέτικο, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Εργοτέλη, Ρόζενμποργκ), κάτι που δεν θα συμβεί με τον ορισμό του αγώνα με τους πράσινους στις 22 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ας μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει πως και πως την επιστροφή του Σισέ και ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Οι βολές των ανθρώπων του Άρη επικεντρώνονται στην στάση της αστυνομίας και την αδικαιολόγητα αυξημένη της ευαισθησία να εμπλακεί στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Κάποιοι μάλιστα μιλούν για προφάσεις εν αμαρτίαις. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης δεν θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: