Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μάσκες για όλους τους τύπους δέρματος!!! Φτιάξτο μόνη σου!!!

Είναι δύσκολο να αγοράζουμε συνεχώς καινούργια προϊόντα περιποίησης ανάλογα λοιπόν με τον τύπο του δέρματος σας και ειδικά στις σημερινές εποχές,για αυτό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να τα φτιάξετε μόνες σας μάσκες για να είστε φρέσκες και δροσερές με απλά καθημερινά προϊόντα!!!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!
Μάσκα αυγού για ξηρά δέρματα:  Προσθέτουμε μικρή ποσότητα ζεστού μελιού ή αμυγδαλέλαιου σε ένα κρόκο αυγού και τα αναμιγνύουμε. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα λεπτό στρώμα πάνω σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και το αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Η μάσκα αυτή απαλύνει το δέρμα και το φωτίζει.

Μάσκα αυγού για λιπαρά δέρματα: Προσθέτουμε λίγες σταγόνες φρέσκο χυμό λεμονιού σε ένα χτυπημένο ασπράδι και τα ανακατεύουμε ώστε να σχηματιστεί ένα αφρώδες σώμα. Η μάσκα αυτή τεντώνει και διεγείρει το δέρμα.

Μάσκα με μέλι, για ώριμα και αφυδατωμένα δέρματα: Προσθέτουμε λίγες σταγόνες χυμό πορτοκαλιού ή λεμονιού σε μια κουταλιά μέλι και ζεσταίνουμε το μείγμα μέχρι να γίνει ρευστό. Το αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Η μάσκα αυτή απαλύνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Μάσκα από αγγούρι, για όλους τους τύπους δέρματος: Κόβουμε το αγγούρι σε λεπτές φέτες ή το πολτοποιούμε και το ανακατεύουμε με μια κουταλιά υδατικής κρέμας και μερικές σταγόνες βάμματος ιωδίου και ροδόνερου, για να σχηματιστεί ένα μαλακό μείγμα. Το τοποθετούμε μεταξύ δύο στρωμάτων γάζας στο πρόσωπο και το αφήνουμε 20-25 λεπτά. Τα ανανεωτικά και τονωτικά αποτελέσματα της μάσκας μπορούν να αυξηθούν με την πρόσθεση χτυπημένων ασπραδιών στο μείγμα. Η δράση του αγγουριού είναι η διέγερση του δέρματος, η αύξηση της κυτταρικής λειτουργίας και η βελτίωση της δερματικής υφής.

Λοιπόν, τι περιμένετε. Γίνεται όμορφες…..
http://gunaikopagida.blogspot.com/2010/05/blog-post_984.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: