Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού σήμερα

Εφ' όλης της ύλης διακαναλική συνέντευξη θα δώσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ,σήμερα  στις εννέα το βράδυ. Ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις επτά δημοσιογράφων που εκπροσωπούν τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Η συνέντευξη θα γίνει, εδώ, στο στούντιο της ΝΕΤ.

Σε ότι αφορά στην οικονομία, ο πρωθυπουργός, αναμένεται να τονίσει, ότι...
...οι προσπάθειες του ελληνικού λαού, πιάνουν τόπο, αλλά και να υπογραμμίσει την κρισιμότητα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θα δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, που θα βαρύνουν τους ώμους των μισθωτών και των συνταξιούχων, ενώ ως προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός θα τονίσει τον αυτοδιοικητικό, αλλά και τον πολιτικό τους χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να πει ότι αφενός πρέπει να εκλεγούν εκείνοι που πιστεύουν στη μεγάλη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη», αφετέρου να επικρατήσουν εκείνες οι δυνάμεις που δεν θέλουν να πάνε την Ελλάδα πίσω, σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, που δίνεται η μάχη για την επιβίωση της χώρας.

Η ανακοίνωση της διακαναλικής συνέντευξης προκάλεσε την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς. Το ΚΚΕ ζητά διακαναλική για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Ο πρωθυπουργός επιχειρεί να παρέμβει ώστε η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή να μην εκφραστεί στις κάλπες σε καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής. Το ΚΚΕ απαιτεί να έχουν όλοι ΟΙ πολιτικοί αρχηγοί την ίδια δυνατότητα».

Τη διεξαγωγή "ντιμπέιτ" με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών ώστε να υπάρξει πλουραλισμός, πρότεινε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας την αντίθεσή του στον "μονόλογο", όπως είπε, του πρωθυπουργού με τη διακαναλική συνέντευξη που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

news.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: