Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ EVA LONGORIA

Tί τρώει η όμορφη και σέξι ηθοποιός για να διατηρεί  αυτό το κορμί?
Πρωινό
«Ξυπνάω κάθε πρωί και ξεκινάω τη μέρα μου τρώγοντας μια ομελέτα με ασπράδια αβγών. Δεν προσθέτω τυρί, αλλαντικά ή λαχανικά, αφού μου αρέσει έτσι. Στην πραγματικότητα αυτή είναι μια συνήθεια που την έχω από μικρό παιδί. Όταν έρχεται η ώρα να απολαύσω τον καφέ μου, τον πίνω πάντα με γάλα και ζάχαρη» λέει η Εύα και η Κέρι,η διαιτολόγος της συμπληρώνει:..
 «Μην περιφρονείτε εντελώς τον κρόκο των αβγών, γιατί προσφέρει πολύ σημαντικά στοιχεία, απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μέρα παρά μέρα να προσθέσεις έναν κρόκο αβγού ανά τρία ασπράδια για να φτιάξεις την ομελέτα σου. Και όσον αφορά τον καφέ, συνιστώ πάντα αποβουτυρωμένο γάλα».

Μεσημεριανό
«Παλιότερα έκανα αρκετά λάθη όσον αφορά τη διατροφή μου» λέει η Εύα γελώντας. «Για μεσημεριανό, συνήθιζα να τρώω μια πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο, αλλά πάντα με αρκετή σος περιχυμένη». Πάνω σε αυτό η Κέρι υποστηρίζει: «Για να καταφέρεις να μειώσεις τις θερμίδες που έχει η συγκεκριμένη σαλάτα, βγάλε εντελώς το ντρέσινγκ. Αν θέλεις οπωσδήποτε να έχει κάτι πάνω και να είναι πιο ζουμερή, τότε πρόσθεσε λίγο ξύδι μπαλσάμικο και αφαίρεσε εντελώς το μπέικον, αντικαθιστώντας το με μια φέτα αβοκάντο».

Δείπνο
«Μου αρέσει πολύ το ψάρι και ιδιαίτερα το φιλέτο γλώσσας» λέει η Εύα, η οποία παραδέχεται ότι υπάρχουν φορές που δεν τρώει καθόλου βραδινό, επειδή τυχαίνει να δουλεύει μέχρι πολύ αργά. Της αρέσει να συνοδεύει το ψάρι με σπαράγγια και όπως λέει η ίδια, «θα μπορούσα να τρώω σπαράγγια όλη ημέρα». Η Κέρι εξηγεί ότι το φιλέτο γλώσσας είναι μια πολύ καλή πηγή καθαρής πρωτεΐνης– εφόσον βέβαια δεν έχει τηγανιστεί με βούτυρο. Τα σπαράγγια έχουν πολλές βιταμίνες και φολικό οξύ και ιδιαίτερα έντονη αντιοξειδωτική δράση. Επιπλέον η Κέρι συμβουλεύει: «Μη φοβάστε να βάζετε στη διατροφή σας και υδατάνθρακες – μαύρο ρύζι ή ζυμαρικά ολικής άλεσης– για ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Σνακ
«Μου αρέσει το αλάτι στο φαγητό μου» παραδέχεται η μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς Νοικοκυρές σε απόγνωση. «Λατρεύω τις πράσινες και τις μαύρες ελιές, μπορώ να φάω άπειρες». Επίσης όσον αφορά τα σνακ, επιλέγει κάποιες φορές πατατάκια ή φιστίκια. Ποια είναι, όμως, η γνώμη της Κέρι; «Οι ελιές είναι μια πολύ καλή επιλογή για ένα αλμυρό σνακ, γιατί προσφέρουν μη κορεσμένα λίπη. Θα μπορούσε επίσης να αυξήσει την πρόσληψη των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων στη διατροφή της, τρώγοντας αρκετό λάχανο, καθώς και κόκκινη και κίτρινη πιπεριά, και αποφεύγοντας τα πατατάκια».
Από το OK! που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: