Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Εκπλήξεις και ανατροπές απόψε στο Big Brother!

Μετά από μια εβδομάδα έντονης συναισθηματικής φόρτισης στο Σπίτι του «Big Brother», το ένατο live show, που έρχεται σήμερα 28 Νοεμβρίου, στις 21:00, κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Η αποχώρηση της Μαρίας, μετά την αρνητική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού καθώς και η αποτυχία της αποστολής της περασμένης εβδομάδας, προκάλεσαν
αντιφατικά συναισθήματα και έγιναν η αφορμή πολλών συζητήσεων.

Η ζωή μέσα στο Σπίτι του «Big Brother» αυτή την εβδομάδα είχε πολλές ιδιαίτερες στιγμές. Στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης, αλλά και στιγμές αντιπαραθέσεων και προβληματισμών. Η αποστολή της εβδομάδας είχε θεατρικό χαρακτήρα και ….πολλές «αναχωρήσεις» μ’ ένα …big Τρένο! Ο κήπος του Σπιτιού μετατράπηκε σε σιδηροδρομικό σταθμό όπου καθημερινά όλοι οι Συγκάτοικοι «ταξίδεψαν» υποδυόμενοι τους «επιβάτες»!

Αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιώργος (3 ψήφοι) και ο Αλέξης, ο οποίος είναι υποψήφιος γιατί αρνήθηκε να ψηφίσει κάποιον συγκάτοικο για αποχώρηση.

Ποιο πρόσωπο τελικά θα δει την πόρτα εξόδου από το Σπίτι του «Big Brother»; Το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο λόγο και είναι αυτό που αποφασίζει τελικά.

Το βράδυ της Κυριακής η Ρούλα Κορομηλά θα συνομιλήσει με τους 9 συγκάτοικους, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και θα υποδεχτεί στο στούντιο το πρόσωπο που οι τηλεθεατές επέλεξαν να αποχωρήσει.

Το πρόσωπο αυτό θα έρθει «αντιμέτωπο» με τους συγκάτοικούς του καθώς θα μάθει και θα κληθεί να σχολιάσει τους λόγους για τους οποίους προτάθηκε για αποχώρηση….

Στο στούντιο και ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος θα δώσει πολλές πληροφορίες
για την ενδιαφέρουσα εβδομάδα που πέρασαν οι συγκάτοικοι στο Σπίτι του «Big Brother», και όχι μόνο.
Επίσης, στο live της Κυριακής θα μάθουμε αν η αποστολή της εβδομάδας ήταν τελικά επιτυχής.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ένατου live show οι παίκτες θα προτείνουν 2 πρόσωπα τα οποία θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση την επόμενη εβδομάδα.

telalis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: