Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ξαφνικά το Facebook γέμισε καρτούν

… και έχει πλάκα ο on line παλιμπαιδισμός μας

Τι συνέβη και πλημύρισε το Facebook από καρτούν; Κανένας δεν ξέρει. Αλλά είναι απ αυτά τα μαγικά του social networking. Δεν υπάρχει πάντα λόγος ή αφορμή… Έτσι απλά.
Ο τοίχος μου γέμισε από αγαπημένους ήρωες της παιδική μου ηλικίας αλλά και της ενήλικης ζωής μου (γιατί να το κρύψω άλλωστε).
Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε. Δεν έχει και σημασία εξάλλου.
Σίγουρα πάντως δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, διότι είδα και φίλους από το εξωτερικό να μεταμορφώνονται ξαφνικά σε Bart Simpson και Superman.
Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες βγήκαν...
...στην επιφάνεια αναμνήσεις με τη μορφή cartoons. Η πρωτοβουλία για να αλλάξουμε τις φωτογραφίες προφίλ μας έχει διάρκεια μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, όπως γράφει το σχετικό μήνυμα που κυκλοφορεί από τοίχο σε τοίχο  και πραγματικά δεν φαίνεται να στοχεύει κάπου. Σίγουρα πάντως έχει πλάκα. Ιδιαίτερα να παρατηρήσεις τις επιλογές που κάνουμε όλοι, καθώς ο κάθε ήρωας που επιλέγουμε έχει μια ξεχωριστή – σημειολογική –σημασία.
Άλλοι επιλέγουν τον Σνούπι, άλλοι τον Γκρόμιτ ή τον Τεν Τεν.  Εξάλλου τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη διαδικτυακή ζωή, ούτε στον on line παλιμπαιδισμό μας…
ellispoint.gr

2 σχόλια:

kanonieris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
kanonieris είπε...

i eksigisi vrisketai vsk s afto edw to group:"Βάζουμε όλοι ΦΩΤΟ προφίλ τον αγαπημένο μας ήρωα {ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ}"...:D