Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τίτλοι τέλους για το «Ράδιο Αρβύλα»;

Τα σχέδια του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Φαίνεται πως είναι η τελευταία σεζόν που το πετυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα προβάλλεται από το κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso...
...ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του δεν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τηλεοπτικά με το «Ράδιο Αρβύλα», μια απόφαση που, όπως φαίνεται, είναι οριστική και αμετάκλητη.

Αν και η εκπομπή τους κάνει εντυπωσιακά νούμερα και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από το σταθμό, εντούτοις η τηλεοπτική τετράδα θέλει να αποσυρθεί πριν παρακμάσει η «Ράδιο Αρβύλα» και να ανανεωθούν τηλεοπτικά. Επιπλέον εκτός της ώρα που προβάλλεται on air η εκπομπή, οι τέσσερις παρουσιαστές επιμελούνται το μοντάζ και βλέπουν τα βίντεο που πρόκειται να προβληθούν, κάτι που τους παίρνει πολύ χρόνο και τους έχει κουράσει. Γι’ αυτό και οι μέρες προβολής του «Ράδιο Αρβύλα» έχουν μειωθεί σε τρεις.

Τα σχέδια του Αντώνη Κανάκη είναι να κάνει μια live εκπομπή την επόμενη σεζόν, η οποία θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του σταθμού. Επίσης έχει ακουστεί ότι ο Κανάκης περιμένει να δει αν θα παραμείνει ο φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου, στο Mega, ώστε να κάνουν κάτι από κοινού τηλεοπτικά, αλλά πρόκειται για φήμες. Οπότε, εκτός απροόπτου το «Ράδιο Αρβύλα» μας αποχαιρετά στις 20 Ιουνίου.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: