Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

10 πράγματα που μας έμαθαν οι ταινίες για τις γυναίκες

Αν το καλοσκεφτείς, η Σάντρα Μπούλοκ, η Ρενέ Ζελβέγκερ, η Τζένιφερ Άνιστον και παλιότερα η Μεγκ Ράιαν έκαναν συνεχώς τον ίδιο ρόλο.
 
Μπορεί σε μερικές ταινίες να ήταν ψυχρές επαγγελματίες, ενώ σε άλλες γλυκούλες νοικοκυρές, αλλά η προσωπικότητα τους παρέμενε ως ένα βαθμό η ίδια! 
 
Οι αντιδράσεις τους στα ερωτικά τους ζητήματα (και όχι μόνο) ήταν σχεδόν πανομοιότυπες! Δεν θέλει και πολύ να αποτυπωθεί στο μυαλό σου αυτός ο τύπος της γυναίκας και να θεωρείς ότι έτσι είναι όλες οι (πραγματικές) γυναίκες του κόσμου…

Ορίστε, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά των γυναικών, όπως τα αντιλαμβάνεται κάποιος που “καίει” το DVD του με ρομαντικές κωμωδίες…

1. Όταν χωρίζουν, φοράνε τις καρό πυτζαμούλες τους, με φαρδύ φούτερ και λευκές κάλτσες, και τρώνε παγωτό μπροστά από την τηλεόραση.

2. Έχουν τουλάχιστον ένα γκέι φίλο. Ή μία άσχημη – αλλά πολύ αστεία- κολλητή.

3. Πίνουν starbucks πηγαίνοντας στη δουλειά και πάνε για κοκτέιλ μετά τη δουλειά. Να είναι κουρασμένες και να ξεραθούν στον ύπνο, δεν “παίζει”.

4. Αν είσαι κολλητός τους από παλιά, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα σε ερωτευτούν στο τέλος. Αφού, φυσικά, πρώτα διαπιστώσουν ότι ο Ωραίος Γκόμενος δεν αξίζει την αγάπη και την προσοχή τους.

5. Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να θεωρεί τον ρομαντισμό ξεπερασμένο. Κι αν υπάρχει, στο τέλος αλλάζει γνώμη.

6. Κάθε φορά που πηγαίνουν στα μπαρ, τουλάχιστον ένας τύπος θα την πέσει σε κάποια από την παρέα. Μα ποιες είναι τελοσπάντων;

7. Η πιο άσχημη της παρέας είναι είτε παντρεμένη είτε θα βρει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός πραγματικά καλού παιδιού -έστω και καθυστερημένα.

8. Στην περίπτωση που μια είναι μο%ναρα, κανένας δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πόσο ωραία είναι και την αντιμετωπίζει σαν μια καθημερινή γυναίκα. Και, πάντα, ή τα έχει με κάποιον γελοίο τύπο ή με κανέναν γιατί “δουλεύει πολύ και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα προσωπικά της”.

9. Όλες οι γυναίκες που έχουν αδερφές διαιρούνται σε δύο κατηγορίες: εκείνες που έχουν μια πανέμορφη μικρότερη αδερφή κι εκείνες που έχουν μια ασχημούλα αλλά παντρεμένη μεγαλύτερη αδερφή -που ξέρει την κατάλληλη συμβουλή για κάθε περίσταση.

10. Το μίσος είναι ένα είδος αφροδισιακού. Όποιον αντιπαθούν τελικά τον ερωτεύονται και φυσικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Οπότε να ξέρεις, αν σε κοιτάει με μισό μάτι, σε λίγο καιρό θα λιώνει για πάρτη σου. Ποιός τη χάρη σου…
 
trelogaidouri.blogspot.com

1 σχόλιο:

pink pleasure είπε...

xaxaxaxa...kalo!!;)en tw metaxy se kathe arithmo pou diavaza thymomoun k t adistoixo symvan se mia romadikh komedi...tyxaio??de nomizw...xaxaxa pws fainetai o romaodikos o anthrwpos :P:P xD