Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τα πρόσωπα που συζητήθηκαν μέσα στο 2010

Κάποιοι επέστρεψαν από μεγάλη αποχή, άλλοι διέπρεψαν μέσα από τη συμμετοχή τους σε talent shows, μερικοί έβγαλαν το τραγούδι της χρονιάς. Πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν, άλλα που έφυγαν και κάποια που τώρα βάζουν βάσεις για το μέλλον.


Η Ευγενία, όσο κι αν αμφισβητήθηκε, δεν περνά απαρατήρητη. Ηταν το πρόσωπο που οι δημοσιογράφοι διεκδίκησαν περισσότερο φέτος για συνέντευξη, φωτογράφηση, εξώφυλλο, αφού ήταν δεδομένο ότι πουλάει.




Φέτος, όλα δείχνουν ότι είναι η χρονιά τους. Με τη Φαίη να μπαίνει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μοιάζουν να τα έχουν όλα.



Για το 2010 της ανήκει τίτλος «το κορίτσι με το άγγιγμα του «Μίδα». Παρουσίασε το Dancing with the stars και πρωταγωνίστησε σε ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.



Ο απόλυτος Ελληνας σταρ κατάφερε πολλά μέσα στο 2010. Ο ίδιος δήλωσε για τον τίτλο που του αποδόθηκε ως ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς: «Η αίσθηση του σέξι δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά και με την ενέργεια που εκπέμπεται».



Προκλητική, σαρωτική, αμφιλεγόμενη. Η Ελεονώρα πρωτοστατεί σε πορεία για τα αδέσποτα, βγαίνει με τις φόρμες στην εκπομπή ως καλεσμένη της Μενεγάκη και δηλώνει: «Εγώ δεν έχω πει κάτι εναντίον σου».



Ο Πέτρος στην τηλεόραση δεν είναι καινούργιος. Επώνυμοι καλεσμένοι στην πιο χαλαρή και ειλικρινή τους εκδοχή είναι η συνταγή της εκπομπής του «Βράδυ».



Ολοκληρώνεται η σεζόν του Big Brother, το οποίο παρουσίασε, με αρκετά αμφιλεγόμενες κριτικές για την επιλογή της.



Ξεχώρισε στο πλευρό της Γαλλίας Χρηστίδου στο Just the 2 of us και σχολιάστηκε για την αντίδρασή του στο χαρακτησισμό «φωτογενής πολίστας».



Η Βίκυ Καγιά, οικοδέσποινα του Next top model, διαγράφει τη δική της πορεία, όμως έχει και μία άλλη πλευρά, εκείνη της ευαίσθητης γυναίκας.



Με 4.000 ψήφους, ο Ηλίας Ψινάκης βγήκε πρώτος σε σταυρούς στο Δήμο της Αθήνας.



Η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε με το τζιν σορτσάκι που φορούσε στα Καλλιστεία και συνέχισε με τα σέξι outfit του Just the 2 of us.



real.gr

3 σχόλια:

pink pleasure είπε...

ma syggnwmh...xexasate ton ena k monadiko tziki-tziki-tziki petretziki????!!!:O pou opoia petra ki an shkwsw apo katw tha ton vrw?!-.^...kale mono ta group sto facebook exoun orgiasei..afou prosfata eida ena pou elege"Alles Fwnazoun SAKH Emeis Fwnazoume AKHHHHHHHHHHHHHHHHH!"...an einai dynaton dhladh!xD AXAXAXAXAXA :p

kanonieris είπε...

na ypothesw oti aftos p les einai o nikitis tou master chef...:D

pink pleasure είπε...

nai...-.- o tzikis-tzikis-petretzikis :P:P