Στείλτε μας το άρθρο σας και θα αναρτηθεί αυτόματα! Τον τίτλο βάλτε τον στο Subject.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έπιασαν στην Κηφισιά 25χρονο με πιστόλι και χειροβομβίδα

Μια περίεργη υπόθεση με σύλληψη ενός νεαρού που βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα το κτήριο της Τροχαίας Κηφισιάς προκάλεσε...
το ενδιαφέρον της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Το γεγονός ότι πάνω του βρέθηκε ένα εννιάρι πιστόλι Glock, μια χειροβομβίδα και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, φουντώνει τις φήμες που λένε ότι ο συλληφθείς είναι άτομο που κινείται στο χώρο του σύγχρονου αντάρτικου πόλης και ενδεχομένως να...
...υπήρχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Μαζί με το νεαρό ηλικίας 22 με 25 ετών, υπήρχε και ένας δεύτερος που όμως κατάφερε να ξεφύγει και να χαθεί στα στενά της περιοχής. Οι πληροφορίες λένε πως στην Αντιτρομοκρατική έχει σημάνει συναγερμός και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του συλληφθέντος προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχει ή όχι σχέση με τρομοκρατία.

Το σκηνικό της σύλληψης στήθηκε λίγο μετά τις δύο στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς πίσω από το κτήριο της Τροχαίας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είδαν τους δύο νεαρούς να κινούνται ύποπτα και τους πλησίασαν για να τους ελέγξουν. Αυτοί άρχισαν να τρέχουν, ακολούθησε μίνι – καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας αλλά ο άλλος να διαφύγει.

Το γεγονός ότι πάνω του είχε ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα αλλά και μια μικροκάμερα με την οποία «σάρωνε» το κτήριο της Τροχαίας δείχνει ότι πρόκειται για σοβαρή υπόθεση που ενδεχομένως να έχει να κάνει με τρομοκρατία.

«Δεν αποκλείεται ο συλληφθείς να είναι καταζητούμενος και πρόσωπο που κυνηγούσαμε το τελευταίο διάστημα» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «Όμως αν δεν γίνει ταυτοποίηση στοιχείων δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα».

PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: